Сторінка 84 Дитячі лікарі в Києві

Лікар ультразвукової діагностики
Лікар ультразвукової діагностики, спецілізується на УЗ діагностиці внутрішніх органів та судин.
Доктор медичних наук, доцентр проводить консультації, огляд, взяття аналізів, спеціальні процедури для лікування дерматовенерологічних захворювань.
Консультація 2000 грн.
УЗД-спеціаліст
Я лікар-УЗД із сучасними методами діагностики захворювань. Моя мета-допомогти зберегти здоров’я пацієнтів, користуючись протоколами МОЗ та науковими даними.
Дитячий масажист, масажист
Психолог, психотерапевт
Консультація 1329/1039 грн.
Масажист, дитячий масажист
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Логопед
Дитячий психолог
Арт-терапевтка, КПТ-тренерка, Практичний психолог, дитячий психотерапевт
Я психологиня, aрт-терапевткa, працюю з дорослими, підлітками, пaрaми, бaтьками, веду групи підтримки. Багато працюю з психологічними травмами у дорослих, підлітків та дітей Це про травми розвитку, які суттєво впливають на нaше життя, наші вибори, почуття, стреси, птср й ін. Для мене особисто найкращим результатом терапії є полегшення, коли мій клієнт може усвідомити, що з ним відбувається, що його почуття нормальні і що його стан не безнадійний, і що він має право на набагато більше, ніж здавалось, і терпіти зовсім не обов’язково. А ще терапія це про підтримку, коли є хтось, хто вислухає, без критики, оцінки, допоможе розібратись і прийняте своє унікальне і важливе рішення та пережити почуття, пов’язані з цим рішенням чи обставинами в житті.
Гастроентеролог
Лікар використовує сучасні методи лікування, постійно підвищує свою кваліфікацію. Володіє рідкісною методикою лікування таких захворювань як поліпи жовчного міхура, гемангіоми печінки та інше. Практикує біоакупунктуру препаратами Heel. Також лікар має спеціалізацію з психіатрії та наркології.
Київ вул.Срібнокільська, 2А, корпус Б м.Позняким.Осокорки