4 відгука
Наталія
Черак Інна Володимирівна дуже хороший лікар! Рекомендую!!!!
Инна
Инна Владимировна,отличный специалист,внимательна,все детально объяснила,показала.Провели лечение на высоком уровне.
Олександра
Хороший спеціалість! Рекомендую!
Лиля
Сломал все представления о стоматологах. Больше их не боюсь))
22 серпня '16 г.
Стоматолог-терапевт, дитячий стоматолог
Лікар спеціалізується в області терапевтичної стоматології. Здійснює прийом дорослих та дітей. Консультує з питань правильної гігієни порожнини рота. Проводить лікування уві сні. Займається пломбуванням кореневих каналів, відбілюванням емалі та чищенням зубного ряду від каріозних уражень. Лікує стоматит та пульпіт.
Стоматолог-хірург, ортопед
Лікар стоматолог-хірург і ортопед, займається протезуванням та імплантацією зубів, а також складним видаленням і зубів мудрості. Андрій Сергійович використовує в роботі технологію CEREC (економічна і естетична керамічна реставрація).
Стоматолог-хірург
Нелипа Дмитрий Петрович
Хіруг-стоматолог першої кваліфікаційної категорії, основні напрями — імплантологія, реконструктивна хірургія
Доктор-стоматолог, дитячий стоматолог, пародонтолог
Лікар спеціалізується на лікуванні і пломбуванні молочних зубів, протезуванні молочних зубів дитячими коронками. Проводить психоемоційну підготовку дитини перед лікувальними маніпуляціями. Володіє сучасними методиками лікування карієсу, гінгівіту і пародонтиту. Здійснює лікування дітей під медикаментозним сном.
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед
Доктор сеціалізіруется на всіх видах знімного протезування, незнімного протезування (протезування металокерамічними коронками і мостовидні протезами), безметалловой кераміці (виготовлення коронок, вінірів, накладок за технологією E-max, Cerkon), виконує протезування на імплантатах, реставрацію за допомогою вінірів, володіє комп'ютерною діагностикою оклюзії T-scan.
Консультація от 300
Стоматолог-ортопед, стоматолог, стоматолог-протезист
Кузін Олександр Євгенович – лікар стоматолог ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на відновленні функціональності та естетики зубів, знімному та незнімному протезуванні, мікропротезуванні та протезуванні на імплантах. Досвідчений фахівець із встановлення мостовидних протезів, вінірів, люмінірів та куксових вкладок.
Ольга Федорова
01 березеня '25р.
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив....
Консультація безкоштовна
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Хірург-імплантолог, стоматолог-ортодонт, стоматолог
Сидоренко Дмитрий Юрьевич
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Стоматолог-ортодонт, стоматолог
Сухарева Алена Николаевна
Стоматолог, стоматолог-терапевт
Чапик Виктория Руслановна
Лікар виконує такі лікувальні процедури та операції: консультація пацієнтів, проведення КТ дослідження та складання плану лікування. Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії, роботі з фотополімерними пломбами, комплексній професійній гігієні порожнини рота, знятті зубного каменю.
Стоматолог-ортопед
Лікар займається видаленням зубів, лікує пародонтоз і всі види карієсу. Виконує пластику вуздечок мови і губ, проводить пародонтологічні операції. Спеціалізується на імплантації (в тому числі, дентальної) і щелепно-лицевої хірургії.