Лікарі проктологи в Харкові (метро Метробудівників)

Дима
В свое время удалял полипы у Руслана Николаевича. Врач очень понравился. Вполне адекватный и квалифицированный мужик. Все сделал быстро и безболезнен. Весьма благодарен!
07 липня '18 г.
Лена
Панчук Руслан Николаевич занимался лечением геморроя. Проблема деликатная, доверить ее врачам я никак не могла. Очень стеснялась. Руслан Николаевич развеял все страхи, подобрал хорошую методику и помог мне.
03 липня '18 г.
Хірург, Проктолог
Руслан Миколайович Панчук займається видаленням геморою, в тому числі і лазером, поліпів прямої кишки, пахової грижі, видаленням анальних тріщин і кондилом, лікуванням гемороїдальних вузлів, проводить аноскопію, надає консультацію та діагностику в області проктології, застосовує також консервативне лікування.
Хірург, проктолог
Євген Іванович працює лікарем уже 9 років, поєднуючи лікарську практику з викладанням на кафедрі хірургічних хвороб, оперативної хірургії та топографічної анатомії ХНУ ім. В. Н. Каразіна. Лікар регулярно вдосконалює свої знання на профільних курсах.