Сторінка 8. Лікарі в Харкові (метро Університет)
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Просто відмінний спеціаліст, справжній знавець та віртуоз своєї справи! Не так давно, Віктор Петрович оперував нашого сина. Ми дуже хвилювалися. Але все пройшло чудово!. Зараз наш синочок почуває себе добре. Це все завдяки цьому чудовому лікаря. Щиро вдячні Вам за турботу про здоров'я нашого сина!
Майя
Чудовий спеціаліст. Швидко знайшла підхід до дитини, що вдається не кожному, адже зазвичай маленькі діти бояться людей у білих халатах. Але тут все було зовсім навпаки. Дуже уважно обстежила, та призначила лікування. Зараз все добре. Дякую за допомогу нашому маленькому чаду. Рекомендуємо!
16 грудня '19 г.
Педіатр
Займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, дихальної системи, ГРВІ, запальних процесів, алергічних проявів у дітей. Веде консультативний прийом.
Хірург дитячий
Хірург з успішним досвідом роботи у галузі дитячої хірургії, проводить консультативний прийом, оперативні втручання.
Уролог, онкоуролог
Здійснює оперативне лікування онкологічних захворювань урологічного профілю. Веде консультативний прийом хворих із захворюваннями сечовивідної системи.
Психотерапевт
У компетенції фахівця гіпнотерапія, лікування неврозів, безсоння, депресивних станів, робота з психосоматикой, лікування невротичного енурезу, робота з психотравмами, сімейне консультування, позбавлення від тютюнової та алкогольної залежності, від ігрової залежності, психотерапія підлітків, емоційно-вольова підготовка спортсменів.
Масажист
Володіє різними техніками масажу: класичним, лікувальним, сегментарно-рефлекторних, точковим, апаратним, спортивним, масажем гуаш, індійським, вісцеральним, краніосакральною терапією.
Психіатр, Психотерапевт
Психіатр-психотерапевт. Консультує як психіатр, займається лікуванням таких захворювань, як депресії, фобії, невротичні і тривожні стани, обсесивно-компульсивний розлад, посттравматичний стрес. В роботі використовує методики раціональної психотерапії, когнітивно-поведінкової і тілесно-орієнтованої терапії. Крім того, використовує при необхідності медикаментозне лікування.
Хірург, лікар УЗД
Душик Людмила Николаевна
Хірург, лікар УЗД займається лікуванням гострих гнійних процесів шкіри та м'яких тканин, видаленням новоутворень шкіри та м'яких тканин, проводить операції з приводу врослого нігтя, лікує хворих із синдромом діабетичної стопи та трофічними виразками. Автор та співавтор 42 статей. Співавтор 1 патента України
вул. Хвильового (Маяковского), 24
Нечвоглод Ольга Николаевна
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-10-30
вул. Хвильового (Маяковского), 24
м.Університет155м.Ярослава Мудрого115м.Архітектора Бекетова167
Лікар-офтальмолог вищої категорії. Спеціалізується на рефраціонной хірургії. Займається лікуванням глаукоми і катаракти. Практикує лазерні методи корекції зору, а також проводить оперативні втручання. Також надає послуги консультації фахівця. Є членом Європейських і Американських товариств рефракційних і катарактальних хірургів.