Сторінка 18. Лікарі в Харкові (метро Університет)
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Михайло
Лікар уважний та акуратний. З першого погляду видно що кваліфікований спеціаліст. До справи відноситься професійно. Уважно мене вислухав, оглянув, та розповів про декілька шляхів вирішення моєї проблеми. Після недовгої дискусії, з детальними поясненнями з його боку, ми обрали оптимальний варіант лікування. Цілком задоволений консультацією!
Вячеслав
Видно, що хороший та професійний лікар. Одразу помітно що досвідчений і зі стажем, знає свою справу. До цього, я відвідував багато фахівців, але жоден з них не вирішив мою проблему. Лікар сказав що безвихідних ситуацій не буває, і це дає надію. Буду продовжувати у нього лікування.
У компетенції фахівця діагностика та лікування захворювань сечовивідних шляхів та статевих органів. Всі види "відкритих" оперативних втручань, а також сучасні ендоскопічні, лапароскопічні та малоінвазивні операції.
Хірург
Лікар проводить малоінвазивні операції за технологією «Хірургія 1 дня» в області загальної хірургії, надає консультативну допомогу. Здійснює операції на черевній порожнині, операції малої і гнійної хірургії.
Ендоскопіст
Лікар спеціалізується на ендоскопічну діагностику захворювань шлунково-кишкового тракту, володіє методиками радикального лікування різних патологій органів травлення.
Дієтолог
Лікар-дієтолог веде прийом пацієнтів від 18 років. Підбирає оптимальний раціон, відповідний віком, статтю та роду діяльності пацієнта. Надає медичну допомогу на всіх етапах лікування ожиріння. Складає індивідуальні плани харчування для пацієнтів при хворобах органів травлення, подагрі, цукровому діабеті.
Лікар Жиляева Анна Євгенівна спеціалізується в галузі офтальмології. Надає повну консультацію з метою висвітлення вичерпної інформації про стан здоров'я органу зору пацієнта. Спеціалізується на лікуванні таких очних хвороб, як глаукома, катаракта, коротко і далекозорість, сліпота, ячмінь, різні травми ока. Проводить лікування кон'юнктивіту. Успішно проводить процедуру промивання слізного каналу. Практикує масаж верхніх і нижніх повік. Є фахівцем з лікування косоокості, призводить до повного відновлення нормального зору пацієнта. Здійснює корекцію незначних і серйозних відхилень очі за допомогою лазерного обладнання.
Діагностика та лікування внутрішніх хвороб, комплексне підтримання здоров'я пацієнта, зняття і розшифровка ЕКГ.
Ведення пацієнтів терапевтичного профілю і суміжних спеціальностей. Амбулаторний прийом проводить з використанням сучасних методів діагностики, лікування та профілактики.
Алерголог, терапевт
Веде амбулаторний прийом пацієнтів з різного виду алергічними реакціями, займається лікуванням, профілактикою, діагностикою причин виникнення захворювань.
Гастроентеролог
Ракицкая Нина Анатольевна