Сторінка 3. Урологи у Дніпрі

7,0
Александр
Обследование и назначение лечения провел быстро. Уже есть заметный прогресс от терапии.
10 серпня '16 г.
Никита
Вложенные усилия во время лечения себя оправдали. Профессионал своего дела.
06 вересня '16 г.
08.03.2017
Множественные попытки сделать ребёнка заканчивались неудачей. Думал, что причина не во мне. Но после того как сдал все анализы, оказалось всё-таки что проблемы у меня. Евгений Петрович после диагностики назначил мне длительное лечение. А через полгода у жены появилась задержка. И, ура, я скоро стану папой, благодаря этому опытному доктору.И, ура, я скоро стану папой, благодаря этому опытному доктору.
15.03.2017
Я даже не думал, что могу заболеть простатитом. Но оказалось, что эта болезнь застала меня врасплох. Сразу, конечно, я немного стеснялся, но жена настояла на походе к урологу. Евгений Петрович назначил мне комплексное лечение. Теперь я снова здоров, полный сил и энергии, могу доставить удовольствие своей жене.
Сергей
Внимательная и тактичная доктор. Провела осмотр, назначила лечение, расписала рекомендации. После пройденного курса лечения болезнь ушла. Я очень благодарен Тамаре Анатольевне за оказанную помощь.
15 квітня '17 г.
Михаил
Благодарен Тамаре Анатольевне за оказанную помощь. Доктор внимательная и тактичная. Назначила лечение, которое действительно помогло, расписала рекомендации.
Уролог, онкоуролог
Лікар спеціалізується в області урології та онкоурології. Займається реабілітацією пацієнтів з патологіями сечостатевої системи. Лікує сечокам'яну хворобу, цистит і уретрит. Бере активну участь в міжнародних конгресах і симпозіумах.
Уролог-андролог
Лікар займається діагностикою та лікуванням простатиту, аденоми передміхурової залози, безпліддя у чоловіків, інфекційних захворювань чоловічої статевої системи. Уролог спеціалізується на патології сечовидільної системи: цистит, сечокам'яна хвороба, простатит, фімоз, пієлонефрит. Займається лікуванням чоловіків та жінок. Надає медикаментозну та хірургічну допомогу в лікуванні вищезгаданих патологій.
Записатися на прийомОстанній запис був 2024-11-21
Лікар уролог-проводить відкриті операції на нирках, чоловічих репродуктивних органах, малоінвазивні ендоскопічні втручання на простаті, уретрі, сечовому міхурі.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Уролог, андролог, сексолог
Лікар займається різноманітними проблемами в області урології та андрології. Виконує обрізання крайньої плоті (циркумцизіо), виправлення фімозу. Видаляє водянки, кісти яєчка; поліпи уретри та новоутворення статевих органів - кондиломи, папіломи. Займається пластичною хірургією статевих органів.
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Терапевт, пульмонолог
Досвідчений лікар терапевт-пульмонолог. Веде амбулаторний прийом пацієнтів у Медичному центрі Endohealth. На консультацію можна звернутися з патологіями терапевтичного профілю (захворювання серцево-судинної, травної, сечовидільної систем) та бронхо-легеневої системи. Під час консультації проводиться детальний огляд, збір скарг та анамнезу, за необхідності виконується ЕКГ та спірометрія, призначаються додаткові лабораторні та діагностичні обстеження, визначається тактика лікування та профілактичні заходи. Регулярно відвідує курси, конференції, майстер-класи для підвищення свого рівня професіоналізму.
Консультація 750/700 грн.
Дніпро пр. Гагаріна 112 А (ЖК Comfort City Рибінський) р.Шевченківський