Сторінка 44. Приватні лікарі у Дніпрі

Доктор компетентний і грамотний. Відповів на всі мої запитання, заспокоїла, швидко викликає прихильність до себе. Мені було дуже комфортно та спокійно на консультації. Відчувається що лікарю можна довіритися. Однозначно рекомендую!
Прийомом залишилася задоволена. Лікар був дуже лояльний в плані вибору лабораторії, в якій я б хотіла здавати аналізи і не нав'язував мені свої варіанти. Призначила адекватне лікування, все детально пояснив. Дуже сподобалася консультація.
Михаил.
Все відмінно, і лікар сподобався, і клініка. Місяць пройшов, все допомогло. Лікар дуже уважно все розповіла, розписала, запропонувала кілька варіантів лікування. Все відмінно, задоволена на сто відсотків. Все професійно та за розумну ціну.
Іруська
Дуже хороший і уважний лікар. Все правильно розповіла, немає ніяких негативних емоцій, а навпаки, все дуже красиво і добре. призначене лікування допомогло. Я думаю, що до лікаря я ще прийду обов'язково. Рекомендую спецаліста!
Лікар спеціалізується на діагностиці та терапії урогенітальних інфекцій, безпліддя. Здійснює ведення вагітності, займається вирішенням проблем невиношування вагітності. Приймає пацієнток з дисгормональними порушеннями молочних залоз і проблемами менопаузи. В роботі використовує сучасні методики.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Косметолог
Спеціаліст займається ультразвукової чищенням обличчя, лазерної епіляції. Спеціалізується на мезотерапії обличчя і тіла, плазмоліфтінг, механічній чистці обличча, дермабразії, карбоксітерапії. Виконує індивідуальний підбір косметики для догляду за шкірою обличчя і тіла. Регулярно підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Невролог, ботулінотерапевт
Спеціалізація: загальний прийом; судинні захворювання нервової системи; головний біль; мігрень; біль у спині; демієлінізуючі, дегенеративні захворювання нервової системи, наслідки і стійкі залишкові явища черепно-мозкової травми; ботулінотерапія. Співавтор 12 наукових публікацій, в тому числі англомовних, опублікованих в журналах Scopus, Web of Science
Хірург, пластичний хірург
Лікар спеціалізується на проведенні оперативних втручань. Виконує ендопротезування молочних залоз, видалення грудних залоз при гінекомастії, пластику живота та пупка, ліпосакцію живота. Займається корекцією форми і розміру сідниць. Проводить підтяжку плечей, ліпофілінг тіла, пластику піхви.
Лікар займається виявленням та лікуванням гінекологічних захворювань. Здійснює ведення вагітності. Лікує ерозію шийки матки, ендометріоз, клімакс, молочницю, порушення менструального циклу. Виконати встановлення чи видалення внутрішньоматкової спіралі. Для уточнення діагнозу призначає лабораторні аналізи та УЗД органів малого таза.
Дніпро вул Святослава Хороброго 12, 2 пов. оф. 207 м.Вокзальна3213
УЗД-фахівець, педіатр
Лікар УЗД-діагностики, проводить прийом дорослих і дітей, має першу лікарську категорію. Проводить ультразвуковий скринінг стану роботи органів і систем дитини, залоз, що виробляють гормони (щитовидна, вилочкова і ін.), Нейросонографію. Завідувач діагностичного відділення в одній з дитячих лікарень нашого міста.
Лікар Борисенко Валерія Сергіївна надає консультаційні послуги в області неврології. Веде лікування і спостереження за пацієнтами з гострою та хронічною неврологічною патологією, в тому числі судинними захворюваннями, спадковими хворобами, нейродерміту, нейром'язовими і вертеброгенними порушеннями, судомним синдромом. Також надає лікарську допомогу при неврозах, безсонні.
Онколог, мамолог
Лікар володіє сучасними методиками діагностики та лікування онкологічних патологій. Приймає пацієнток з фіброзно-кістозними утвореннями, фиброаденоматозом, гинекомастією, фіброаденомою. Є автором понад 60 публікацій в зарубіжних і вітчизняних виданнях. Систематично підвищує кваліфікацію на курсах за спеціальністю.
Дніпро ул. Шолом Алейхема, 4/26 м.Вокзальна3916
Нарколог, психіатр
Доктор Шорников Андрій Володимирович виконує професійні обов'язки в наркологічному і психіатричному напрямках. Проводить консультацію і профілактику з метою запобігання психічних розладів, наркоманії. Займається лікуванням та реабілітацією пацієнтів, залежних від наркотичних препаратів. Спеціалізується в наданні медичної допомоги психічно хворим людям. Виявляє причину розладів, визначає оптимальну терапію, контролює процес одужання.
Проктолог, хірург
Лікар-хірург, проктолог першої кваліфікаційної категорії. Спеціалізується на безопераційному усуненні гемороїдальних вузлів, анальних тріщин в хронічній стадії, хронічного геморою, поліпів анального каналу. Також надає допомогу при утворенні свища заднього проходу. З метою діагностики виконує аноскопію, ректороманоскопію. Проводить криодеструкцію геморою, трансанальну поліпектомію, застосовує склерозуючу терапію, латексне лігування.