Товстоліт Валерій Павлович

лікар вищої категорії
Лікар займається діагностикою, профілактикою та терапією захворювань ЛОР-органів у дорослих і дітей. Приймає пацієнтів з отитом і всілякими патологіями слуху, синуситом, гайморитом, хронічний тонзилітом, трахеїтом і викривленням носової перегородки. Виконує промивання лакун піднебінних мигдалин і продування слухових труб.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Кононенко
02 березеня '20р.
Хороший підхід до дитини. Лікар все досить інформативно і доступно проконсультував. Спілкуватися з ним було приємно, ввічливий та знаючий свою справу. Рекомендації допомагають. Надалі, за допомогою буду звертатися лише до нього.
Тетяна
25 лютого '20р.
Все відмінно було! Лікар провів огляд. Крім того, з чим ми звернулися, він ще проконсультував, як потрібно правильно чистити вуха дитині. Розповів багато важливого, на що потрібно звернути увагу. Призначене лікування допомогло.
Яна
26 листопада '21р.
Валерий Павлович ,лучший врач в своей сфере )Делал мне операцию 3 года назад и всё прекрасно )Знает что делать ,рекомендации даёт нужные ,при любой проблеме с ушами обращайтесь только к нему ,таких врачей мало ,знает толк в своём деле
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

Курси підвищення кваліфікації

• 2006 р. — Курси мікрохірургії вуха та отонейрохірургії на базі відділу мікрохірургії вуха та отонейрохірургії інституту отоларингології імені А. І. Коломійченка АМНУ 4-8 грудня (м. Київ).
  • 2010 р. — Київська медична академія післядипломної освіти імені П. Л. Шупика. Атестація на отримання звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «дитяча отоларингологія» (м. Київ).
  • 2010 р. — Курси інформації та стажування з питань ЛОР патології дитячого віку в дитячому відділенні на баз