Рогачова Нателла Шамілівна

Лікар вищої категорії
Лікар займається діагностикою та терапією гінекологічних патологій. Лікує ендометріоз, клімакс, передменструальний синдром, кісти яєчників, ендометрит, різні патології шийки матки. Консультує з приводу підбору контрацепції. Для уточнення діагнозу призначає УЗД органів малого таза, кольпоскопію, біохімічний аналіз крові, аналізи на TORCH інфекції, ВІЛ і гепатит.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Алексій
07 лютого '20р.
Доктор професіонал своєї справи, кваліфіковано підійшла до моєї проблеми.Вміє знайти підхід до пацієнта, ретельно провела обстеження і направила на аналізи. Я залишилася задоволена візитом. Після лікування прийду на повторний огляд.
Саша
04 лютого '20р.
Консультацією залишилася задоволена. Лікар все доступно пояснила, призначила лікування. Сподобався підхід і ставлення. Обстеження пройшло в комфортних умовах, а не так, як це буває в державних поліклініках, де кабінети в жахливих станах.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1990 р. — Харківський медичний інститут.
  • 1998 р. — Харківський медичний інститут, спеціалізація з акушерства та гінекології.