Бондаренко Олена Георгіївна

Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар вищої категорії
Лікар Бондаренко Олена Георгіївна проводить гінекологічні прийоми з одночасною УЗД діагностикою. Спеціалізується з планування, спостереження і ведення вагітних, допомагаючи родині стати щасливими батьками.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Анна М.
07 березеня '20р.
Дуже приємна жінка, вислухала уважно. Прийом пройшов не поспіхом, як це часто буває в державних установах. Вона уважно мене вислухала та дала необхідні рекомендації. Завдяки спеціалісту, та її лікуванню, за декілька днів я відчула себе значно краще.
15 лютого '20р.
Уважний лікар, професіонал, знавець своєї справи. Я дуже рада, що потрапила на прийом саме до неї. Спасибі лікарю за позитив, за ввічливість, доброзичливість, уважність і високий професіоналізм. Було приємно проходити огляд. Рекомендую!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1994-2000 рр. — Національний медичний університет ім. О. О. Богомольця.
  • 2000-2002 рр. — Академія післядипломної освіти ім. П. Л. Шупика, діагностика, лікування гінекологічних захворювань, введення вагітності.

Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець надає послуги

• планування, спостереження і ведення вагітності;
  • гінекологічний прийом;
  • гінекологічні процедури;
  • узд органів малого таза та молочних залоз;
  • кольпоскопія;
  • конізація;
  • біопсія;
  • аргоноплазмова коагуляція;
  • мн. ін.

Лікар акушер-гінеколог, УЗД-фахівець займається лікуванням захворювань

• патологія шийки матки;
  • порушення менструальних функцій;
  • запальні процеси органів малого таза;
  • лікування інфекцій, що передаються статевим шляхом;
  • інші гінекологічні захворювання.