Андрейко Світлана Вікторівна

Терапевт, Сімейний лікар
Лікар-терапевт, сімейний лікар Андрейко Світлана Вікторівна. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів. Лікує гострі респіраторні вірусні інфекції, запальні захворювання органів грудної клітки та черевної порожнини. В компетенцію спеціаліста входить лікування суглобів, м’яких тканів та кровеносної системи. Практикує лабораторні та інструментальні діагностичні методи. Вдається до вакцинації дітей та всіх членів родини. Призначає здебільшого медикаментозне лікування. За необхідністю дає напрямок до хірурга чи іншого спеціаліста. Оформлює лікарняний лист.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Сім'я Зінченко
11 січня '17р.
Світлана Вікторівна - уважний і чуйний лікар. Наша сім'я цінує її як людини і прекрасного професіонала. З якою б проблемою ми до неї не прийшли - вона завжди підкаже, як зробити правильно, як лікуватися, до кого з фахівців звернутися. Вона піклується, щоб ми були здорові, дає поради з профілактики.
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)
Схожі спеціалісти:
Дерматолог, терапевт, рефлексотерапевт, невролог, трихолог, епілептолог
Кардіолог, терапевт, лікар сімейної медицини
Акушер-гінеколог, Маммолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар