КТ щелепи в Києві (метро Позняки)

КТ щелепи 800 грн.
КТ щелепи 910 грн.
КТ щелепи 420 грн.

Сб Нед
Самонова Ольга
Звернулась до Селіванова Дениса з проблемою хрусту в суглобі при жуванні, лікар зробив мені огляд та провів консультацію, назначили наступний візит для проведення повноцінної діагностики, буду продовжувати лікування у цього ортодонта.
Ставрополій Олександр
Проходжу лікування у Дениса Леонідовича, декілька місяців назад встановили брекети, щоб вирівняти зуби. Результат вже помітний, я дуже задоволений Усім раджу)
Наталія Маринець
Знайома порадила мені цього лікаря, вона встановлювала у нього елайнери та залишилась дуже задоволеною. Тому і я вирішила сходити о Дениса Леонідовича, і дуже рада, що все склалось саме так, дійсно крутий лікар)
Сланіслав Осмонов
Буду встановлювати елайнери у цього ортодонта, дуже сподобався лікар з першої ж консультації, одразу знайшовся конект у спілкуванні, розробили план лікування, зробили знімки, усілякі дослідження та огляди Тепер чекаю готові елайнери і будемо починати лікування
Чудовий лікар, справжній професіонал та дуже приємна людина. Раджу сходити до нього на консультацію, якщо шукаєте ортодонта
Людмила Олежко
Хочу встановлювати вініри у цій клініці, але мій лікар скзаав, що спочатку потріно вирівняти зуби, мені порадили ортодонта Селіванова Д. Л., лікар мені сподобався, вирішили встановлювати брекети, зовсім скоро будемо починати лікування!
Мережа клінік Люмі-Дент
Акції
Київ вул. Анни Ахматової, 14-А
м.Позняки24 18 м.Осокорки39 13 м.Харківська27 14
Люмі-Дент" - це сучасна мережа стоматологічних клінік в Києві. Медичні центри надають широкий спектр послуг лікування зубів та ясен, використовуючи у своїй роботі новітнє обладнання та високоякісні стоматологічні матеріали, що дозволяє досягти найкращих результатів навіть у найскладніших випадках.
  • КТ верхньої щелепи 610
  • КТ нижньої щелепи 610
  • КТ в.щ. + н.щ. в прикусі 910
  • КТ сегмента (50*50мм) 420
  • КТ сегмента щелепи (80*50мм) 440
8,3
Київ вул. Березняківська, 30 Б , Березняки
м.Лівобережна42 11 м.Позняки61 12
На вул. Березняківській, 30 Б працює центр невідкладної допомоги, організований за принципом американських клінік. У відділенні приймають пацієнтів з гострими станами, які потребують екстреної медичної допомоги, контролю та підтримки життєвих показників.
  • КТ щелепно-лицевої ділянки 1 300
Київ вул. Ревуцького, 5 А
м.Харківська6 17 м.Дарниця м.Позняки
Поліклініка "Інго" на Ревуцького - сучасна багатопрофільна клініка для дітей та дорослих. В поліклініці "Інго" ви можете пройти консультації лікарів, УЗД, здати аналізи, а також заключити декларацію із сімейним лікарем або педіатром, пройти курс лікувального масажу.
  • КТ верхньої і нижньої щелеп у прикусі 800
  • КТ верхньої щелепи 600
  • КТ верхня і нижня щелепи + ВНЧС (зач. рот) 1 000
  • КТ верхня і нижня щелепи + гайморові пазухи 1 000
  • КТ нижньої щелепи 600
Київ вул. Здолбунівська, 9 Б
м.Позняки30 7 м.Осокорки35 11
Медичний заклад спеціалізованого типу "Клініка Доброго Стоматолога" займається лікуванням стоматологічних патологій. Послуги стоматології - терапевтична стоматологія, протезування зубів, виправлення прикусу, лікування ясен, імплантація зубів. Також в клініці доступна дитяча стоматологія, естетична стоматологія, профілактика і гігієна.
  • КТ верхньої щелепи 510
  • КТ нижньої щелепи 510
Диагностики ЕКО 3D КТ
Київ пр-т Миколи Бажана, 12
м.Осокорки8 3 м.Позняки12 6
ЕКО 3D КТ на Бажана спеціалізується на проведенні комп'ютерної томографії. Обстеження проводять лікарі-рентгенологи високої кваліфікації.
Сеть "Стоматологическая Династия"
Київ вул. Княжий Затон, 16 Д , Позняки
м.Осокорки11 3 м.Славутич21 4 м.Позняки23 4
Спеціалізований медичний центр "Стоматологічна Династія" забезпечує якісну стоматологічну допомогу пацієнтам з 2010 року. Лікарі клініки проходили стажування за кордоном.