Сторінка 2. УЗД (ультразвукове дослідження) в Києві (метро Осокорки)

Знайдено 32 клініки

Сб
Черкасова Людмила Григорівна
Чітко, швидко, кваліфіковано
Демянов Костянтин Олександрович
Константинов Владимир Павлович
21 ноября был на приеме у доктора Мухоид Светланы Сергеевны .Давать оценку специалисту с которым я проконтактировал лишь единожды думаю я не вправе, скажу о ней как о человеке в котором я увидел такие черты как добросовестность,сосредоточенность в работе с пациентом,внимательность,скромность.Получил ряд полезных советов в которых я и нуждался,за что и признателен.Внимательно посмотрел все отзывы ,но на Светлану Сергеевну не нашел ничего,для меня это было неожиданностью ,моя точка зрения -к этому специалисту следует присмотреться ,я хочу пожелать ей здоровья и успехов в работе .С уважением
Рафальська Анастасія Ігорівна
Відповідають на будь які питання
Устинова Ірина Сергіївна
Очень хороший врач и человек, рекомендую.
Лаборатория на высоте ул. Бажана,12. Администратор, Марина-вежливая. Мед. сестра, Анна-заботливо относится к больным. У меня проблемные вены( после химии), хожу только к Анне, так как только эта замечательная девушка может взять кровь.Не первый раз хожу, продолжайте в том же духе ! Большая просьба к руководству, не меняйте мед.персанал так часто, так как очень есть привыкание к одной медсестре, которая знает подход. Сегодня я очень обрадовалась, когда увидали Анну. Спасибо за хорошо подобранный персонал!
Днепролаб
Київ пр-т Бажана, 12
м.Осокорки10 1 м.Позняки11 5
У відділенні за адресою проспект Бажана, 12 проводяться всі види ультразвукових досліджень, приймаються всі види лабораторних досліджень крові, гінекологічних та урологічних мазків, аналізи калу і сечі.
  • Ультразвукове дослідження органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка, нирки) 750
  • Фолікулометрія 400
  • Ультразвукове дослідження щитоподібної залози 550
  • Ультразвукове дослідження органів калитки 600
  • Ультразвукове дослідження нирок 500
  • Ультразвукове дослідження черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка) 600
  • Ультразвукове дослідження м'яких тканин (одна зона) 550
Київ вул. Срібнокільська, 20
м.Осокорки8 5
Приватна медична клініка Oxford Medical — це найбільша мережа медичних центрів в Україні. Компанія надає широкий спектр послуг на протязі 15 років. Клієнтам доступна допомогу більше 30 кваліфікованих фахівців.
  • Еластографія органів калитки 420
  • Еластографія одного анатомічного утворення 450
  • Еластографія лімфатичного вузла 450
Київ пр. Петра Григоренка, 3 Б
м.Харківська м.Осокорки м.Позняки
Сімейний центр здоров’я "Ольвиця" пропонує: Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Сучасне обладнання експертного класу. Широкий спектр послуг: консультації лікарів, діагностика, лікування, профілактичні огляди та вакцинація. Прозоре ціноутворення та комфортна атмосфера. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
  • УЗД ОМТ, Ролдугіна Г.О. 150
  • УЗД ОМТ до 18 років, Ролдугіна Г.О. 1 050
  • УЗД огранів позачеревного простору (нирки, сечовивідні протоки,сечовий міхур) 650
  • УЗД нирок 500
  • УЗД наднирників 350
  • УЗД передміхурової залози, сечового міхура ( трансабдомінально ) 650
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка,жовчний міхур,підшлункова залоза,селезінка) 630
Київ вул. Урлівська, 40
м.Осокорки26 9 м.Позняки27 8
Спеціалізований медичний центр "Клініка Доброго Доктора" займається веденням чоловічого і жіночого статевого здоров'я.
  • УЗД скринінгове 1-го триместру, багатоплідна вагітність 850
  • УЗД вилочкової залози 650
Cеть клиник "Наш доктор"
Київ вул. Срібнокільська, 1
м.Позняки9 7 м.Осокорки20 7
Сімейна клініка для дітей "Наш доктор" - ми працюємо з 2004 року, об’єднали професійних лікарів, сучасне обладнання та турботливу атмосферу для того, щоб з самого першого дня життя наші пацієнти відчували захист. В клініці працюють дитячі лікарі, практично усіх спеціальностей. Консультації проводимо в клініці та on-line, є виклик лікаря додому.
  • УЗД вилочкової залози 630
  • УЗД щитоподібної залози 630
  • УЗД лімфатичних вузлів 630
  • УЗД молочних залоз 760
  • УЗД м'яких тканин 630
  • УЗД наднирників 757
  • УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) 790
Київ вул. Урлівська, 10 А
м.Осокорки15 40 м.Позняки15 40
  • УЗД-трансвагінальне 700
  • УЗД органів малого таза 600
Сити Клиника
Київ вул. Анни Ахматової, 46 А
м.Осокорки17 6 м.Позняки2 6
Багатопрофільний медичний заклад "Сіті Клініка" охоплює три напрямки — сімейна медицина, гінекологія і малоінвазивна хірургія одного дня. У штаті клініки досвідчені лікарі, серед яких доктори та кандидати наук в галузі медицини.
  • УЗД лімфовузлів (одна зона) 450
  • Трансабдомінальне УЗД органів малого таза у жінок (матка, придатки, яєчники) 750
  • Комплексне обстеження черевної порожнини з нирками 900
  • Фолікулометрія 500
  • Функція жовчного міхура (динаміка скорочення) УЗД 600
  • УЗД м'яких тканин 500
  • Контрольне ультразвукове дослідження одного відділу (до 1 місяця) 450
Київ вул. Шумського, 5 , Березняки
м.Осокорки53 9 м.Лівобережна51 11
Медичний центр "Reprolife" - широкопрофільна установа для всієї родини. Основні напрямки - репродуктивна медицина, акушерство і гінекологія, ендокринологія, урологія, ультразвукова діагностика, лабораторні та генетичні дослідження.
  • УЗД органів малого тазу 750
  • УЗД нирок 520
  • УЗД нирок та сечового міхура 580
Київ вул. Дніпровська набережна, 25
м.Осокорки15 3 м.Позняки27 7
Багатопрофільний медичний центр "Into-Sana (Інто-Сана)" надає широкий комплекс послуг і зручність їх виконання в одній установі. Оптімізірованності роботи і наявність довгострокових програм забезпечує адекватну цінову политику.
Київ вул. Б.Гмирі,6
м.Осокорки13 5 м.Позняки13 3
Ми працюємо більше 5-ми років, команда професіоналів наших лікарів надала кваліфіковану допомогу більше 50 000 тис задоволених пацієнтів. Особлива увага приділяється рівню клієнтського сервісу, наші співробітники медичного сервісу знаходять індивідуальний підхід до кожного пацієнта, намагаючись оперативно допомогти в записі на прийом, підібрати потрібного...