Протезування цирконієвими коронками та керамічними коронками EMAX в Smclinic
нова ціна
4500 грнВи маєте чудову можливість скористатися нашою грандіозною акцією «45% знижки на цирконові коронки та 40% на прес-керамічні коронки консультацію стоматолога-ортопеда з протезування» і отримати бездоганну та доступну допомогу від наших досвідчених спеціалістів.
Це унікальна нагода зробити перший і найважливіший крок до ідеальної усмішки за допомогою ультрасучасних коронок із діоксиду цирконію та прес-кераміки E.max за надзвичайно вигідною ціною.
Акція включає:
- Повну консультацію лікаря-стоматолога-ортопеда.
- Комплексний огляд ротової порожнини та збір анамнезу.
- Оцінку стану зубів для протезування преміум-матеріалами (цирконій / E.max).
- Складання індивідуального плану відновлення вашої усмішки.
- Протезування сучасними естетичними коронками
Переваги протезування в SMclinic:
Експертність та досвід: Наші ортопеди мають багаторічний досвід у сфері естетичного та функціонального відновлення зубів будь-якої складності.
Матеріали преміумкласу: Ми працюємо з високоміцним діоксидом цирконію та прес-керамікою E.max, що гарантує абсолютну природність, біосумісність та довговічність ваших нових зубів.
Сучасні технології: SMclinic оснащена передовим діагностичним обладнанням для точного планування та бездоганного результату.
Індивідуальний підхід: Ми розуміємо, що кожна усмішка унікальна. Наша мета - створити гармонійне та надійне рішення, яке поверне вам впевненість і комфорт.
Увага: Пропозиція зі знижкою 80% на консультацію діє обмежений час. Встигніть забронювати зручний час!
Цирконієві коронки 8000грн 4500грн.
Прес-кераміка 10000грн 6000грн