Сторінка 4. Клініки отоларингології у Львові

Знайдено 42 клініки

Христина
Супер
Галина
Проходила обстеження з дитиною 5 років. Сподобалось те, що лікар дуже легкий в спілкуванні. Крім того, що провів ретельне обстеження пацієнта, детально пояснив мені проблему
завжди можна отримати кваліфіковану допомогу, тут працюють справжні спеціалісти-знавці своєї справи. і лікують, і добре та якісно обстежують, а головне підбирають слухові апарати дуже добре. ми залишилися дуже задоволеними!!! рекомендую!!!
Наталія
Дуже гарна приємна лікарка
Львів вул. Євгена Коновальця, 54
р.Франківський
Львівський «Центр корекції бінаурального слуху» (ЦБС) є представником мережі магазинів торгової марки «Пізнай світ».
Львів вул. Донцова, 20/2а
р.Личаківський
Приватна медична клініка «СаВаМед» спеціалізується на наданні послуг в області отоларингології та діагностики, акушерства та гінекології. Прийом проводять висококваліфіковані доктора, що мають наукові ступені. Великий досвід роботи, використання новітньої апаратури дозволяє успішно боротися з багатьма захворюваннями і дарувати жінкам радість материнства.
4,8
Львів вул. Червоної Калини, 56
р.Сихівський
Лікарня ЕКСПЕРТ на Сихові надає широкий спектр поліклінічних послуг: консультації, обстеження та лікування. Рентген використовується для точних діагностичних обстежень, а також доступні кардіологія, УЗД, гінекологія, подологія та прийом вузькопрофільних спеціалістів.
  • Взяття біопсії з носа та вуха 3 150
  • Видалення сторонніх тіл з лор органів (2 ступінь складності) 780
  • Видалення сторонніх тіл з лор органів (3 ступінь складності) 1 000
3,8
Львів смт. Східниця, вул. Тараса Шевченка, 2 А
Східниця — це сучасний медичний центр, який надає кваліфіковану допомогу клієнтам у відновленні фізичного, психоемоційного здоров'я та збереженні молодості на довгі роки.Основні напрямки работи: терапія захворювань сечостатевої системи (жіночої, чоловічої), патологія шлунково-кишкового тракту, ендокринні порушення, хвороби серцево-судинної системи, патологія органів дихання, хвороби імунної системи; розлади метаболізму (ожиріння).