Клініки отоларингології в Івано-Франківську

Можливо, вас цікавлять лікарі отоларингологи
Консультація отоларинголога 800 грн
6,0
Фильтр: (Знайдено 6 клінік)
Знайдено 6 клінік

Сб
Сортировка
Олег
Працюю діджеєм у клубі, помітив, що став погано чути. Мені 23 роки, це якийсь жах. Соромно було комусь сказати. Вирішив проконсультуватися з вашим оператором. Все вдалося, рекомендую вас усім.
Оксана
Наслідком ОРВІ стало погіршення слуха. Професійну діагностику провели ваші спеціалісти. Дуже вдячна вам. Бажаю процвітання вашій клініці, і ше більше філіалів щоб відкрили.
В мене батько лежачий, ще й почалися проблеми з слухом. Дякуюєм лікарям Медакустики що мають змогу виїзджати до пацієнта. Спокійна старість, гарне відношення, чого ж ще бажати?
Віта
Моя дитина соромилася ходити з слуховим апаратом, завжди всі її однолітки сміялися з неї, прийшли до вас. Лікарі підбрали класний слуховий апарат, практично невидимка. Дитина не відчуває себе неповноцінною. Я спокійна тепер за неї.
Медакустика
Івано-Франківськ м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 65
Філія всеукраїнської компанії "Медакустика" в Івано-Франківську — реабілітаційний центр, що пропонує професійні рішення проблем слуху, мови і голосу у дорослих і дітей. Тут надаються послуги з комплексного обстеження слуху, підбору слухового апарату і повного медичного супроводу протягом усього періоду його носіння.
6,7
Івано-Франківськ м. Коломия, вул. Гетьмана Івана Мазепи, 161, П01
Медичний центр «МЕДПЛАЗА» — це команда досвідчених лікарів, які якісно та швидко виконують діагностику та готові ефективно вирішити ваші проблеми.
  • Консультація отоларинголога 800
  • Консультація отоларинголога із ендоскопією 1 000
  • Повторна консультація отоларинголога 600
  • дивитися весь прайс
5,6
Івано-Франківськ вул. Грюнвальдська, 23 В
Сімейна клініка "Вест Медікал" надає кваліфіковану медичну допомогу дітям та дорослим за багатьма напрямками, пропонує діагностику, лікування та профілактику захворювань. Серед лікарів клініки гастроентеролог, уролог, судинний хірург, сурдолог, ЛОР, косметолог, стоматолог. терапевт, які мають вищу кваліфікацію, наукові ступені.
5,3
Івано-Франківськ вул. Є. Коновальця 23
Медичний центр ФРАНКОМЕД — клініка, що спеціалізується на наданні широкого спектру лікувальних та діагностичних послуг. Новітнє обладнання, кваліфіковані спеціалісти, лабораторна діагностика та комп’ютерна томографія, сучасне поліклінічне відділення і комфортний хірургічний стаціонар — усе для збереження та відновлення здоров’я своїх клієнтів!
5,2
Івано-Франківськ вул. Василіянок, 1
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) у Івано-Франківську — медичний центр сучасного зразка, який є лікувально-діагностичною установою з широким спектром послуг та командою професіоналів. Медичний центр має ліцензії, сертифікати, всі необхідні документи, які підтверджують відповідність обладнання, діагностичної, терапевтичної роботи, затвердженим світовим стандартам.