УЗД нирок у Львові в суботу - Личаківський район

УЗД нирок 400 грн.
УЗД ниркові артерії + нирки 1000 грн.
УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію: нирки, наднирники, ниркові артерії 1000 грн.
УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію +ГДА : нирки, наднирники, ниркові артерії, ГДА 2000 грн.
УЗД ниркові артерії 600 грн.
УЗД ниркові артерії + нирки(Провідний спеціаліст) 900 грн.
УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію: нирки, наднирники, ниркові артерії(Провідний спеціаліст) 1100 грн.
УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію +ГДА : нирки, наднирники, ниркові артерії, ГДА(Провідний спеціаліст) 1700 грн.
УЗД нирок та сечового міхура 500 грн.
УЗД судин нирок, черевного відділу аорти, нижньої порожнистої вени(Ніколаєва О.І.) 1200 грн.

Сб
Богдан
Результатом візіту до лікаря задоволений, можна відразу здати всі аналізи та зробити УЗД. Дякую.
Михайло
Лікар надзвичайно уважний спеціаліст, надав усю необхідну інформацію та чудову консультацію. Загалом все дуже сподобалося на цьому візиті.
Все добре було на візиті. Лікар нам дуже сподобався.
Ігор
Щиро дякую лікарю Зайченку Н.О. і усьому персоналу клініки "Чоловіче здоров'я" за професійну роботу.
Василь
Був на прийомі у лікаря Зайченка Н.О. Дуже чуйний та кваліфікований спеціаліст. Зрозумів проблему, призначив лікування. Дякую.
Андрій
Дякую лікарю Зайченку Н.О. за професійне та тепле ставлення. Прийом сподобався.
9,7
Львів вул. Костя Левицького, 97
р.Личаківський
Клініка інтимної медицини для всієї родини "Чоловіче здоров’я +". Кваліфікована та спеціалізована допомога у сфері урології, сексології, андрології та гінекології. Широкий спектр ультразвукових досліджень на апараті експертного класу. Співпрацюємо з провідними лаболаторіями України, будь-які аналізи за попереднім записом у зручний день і час. Сучасні...
Богдан, 19 июля '25г.

• УЗД нирок 750
8,7
Львів вул. Костя Левицького, 55а
р.Личаківський
Центр лікування складних випадків безпліддя Паренс-Україна являє собою лікувально-діагностичний центр, що займається проблемами репродуктивної функції чоловіка і жінки. У розпорядженні центру власна ембіологіческая лабораторія, УЗД-апарат, сучасні комп'ютерні тест-системи.
  • УЗД нирок 400
8,5
Львів вул. Личаківська 129
  • УЗД ниркові артерії + нирки 1 000
  • УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію: нирки, наднирники, ниркові артерії 1 000
  • УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію +ГДА : нирки, наднирники, ниркові артерії, ГДА 2 000
  • УЗД ниркові артерії 600
  • УЗД ниркові артерії + нирки(Провідний спеціаліст) 900
  • УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію: нирки, наднирники, ниркові артерії(Провідний спеціаліст) 1 100
  • УЗД при підозрі на симптоматичну гіпертензію +ГДА : нирки, наднирники, ниркові артерії, ГДА(Провідний спеціаліст) 1 700
Львів вул. Туган-Барановського 9
р.Личаківський
Наш сучасний медичний центр з висококваліфікованими лікарями та уважним персоналом скерований на правильну діагностику, вирішення проблем зі здоров'ям та підтримання гармонійного стану організму. Акушер-гінекологи з 25-річним стажем роботи , ендокринолог з успішним багаторічним досвідом, невропатолог консультує у складних випадках розладів ЦНС, нутриціолог...
  • УЗД нирок та сечового міхура 500
6,7
Львів вул. Коциловського, 32
р.Личаківський
Біомед — мережа медичних центрів, де поєднуються сучасні технології та щира турбота про пацієнтів. Наші центри створені, щоб надавати вам якісну допомогу та комфортні умови обслуговування. У кожному з відділень ви знайдете досвідчених лікарів, які завжди готові підтримати вас на шляху до здорового і повноцінного життя. Завітайте до Біомед — ми завжди поруч,...
  • УЗД судин нирок, черевного відділу аорти, нижньої порожнистої вени(Ніколаєва О.І.) 1 200
  • УЗД нирок та наднирників (Ніколаєва О.І.) 700
  • УЗД нирок, сечового міхура, простати (TА) (Ніколаєва О.І.) 800