Львів,
Відгуки та оцінки клініки
Галина Володимирівна
22 квітня '21р.
, лікар Вихтюк Тарас Ігорович
Вичерпна консультація. Лікар усе доступно пояснив. Обговорили план подальшого лікуавння
Сікора Ігор
13 жовтня '20р.
, лікар Вихтюк Тарас Ігорович
Лікар справив гарне враження. Надав кваліфіковану консультацію.
Ірина
06 жовтня '20р.
, лікар Вихтюк Тарас Ігорович
Дуже фаховий лікар, надав кваліфіковану консультацію, був дуже уважний, вислухав. Задоволена візитом.
Іван
30 вересня '20р.
, лікар Вихтюк Тарас Ігорович
Звертався до Тараса Ігоровича з приводу рани на нозі яка була півтора роки. До того довго лікувався мазями. Лікар зроби узі і пояснив що рана через варикоз. Зробили операцію лазером і пересадили шкіру. Рана зажила через 2 тижні. Щиро дякуємо Тарасу Ігоровичу за чуйне відношення і професіоналізм. Найбільше сподобалося що на першій консультації лікар все доступно пояснив, і згодом вирішив тривалу проблему швидко. Рекомендую.
Ірина
09 серпня '20р.
, лікар Слабий Олег Михайлович
Прекрасний лікар! В скількох флебологів була, ніхто не вказав мені на те, що операція лазерна для мене не потрібна. А саме ось цей лікар не став заробляти на мені, все розписав, пояснив і запропонував безпечніший спосіб позбутися моєї хвороби. Тільки і буду радити його.
Наталя
, лікар Вихтюк Тарас Ігорович
Хороший доктор. Мені все сподобалось. Детально розповів про ситуацію.
Повх Іван
, лікар Вихтюк Тарас Ігорович
Рекомендую. Вислухав, роз'яснив проблему та дав рекомендації.
Христина
, лікар Вихтюк Тарас Ігорович
Все пройшло добре. Хороший спеціаліст. Уважно вислухав. Призначив лікування.
Алла
11 березеня '19р.
, лікар Слабий Олег Михайлович
Олег Михайлович - справжній фахівець! Прекрасний хірург, якому можна сміливо довірити своє здоровя. Окрім того, ввічливий, чуйний, уважний до пацієнтів. Раджу усім.
Анастасія
07 січня '19р.
, лікар Кіхтяк Олеся Павлівна
Олеся Павлівна, то лікар від Бога! Висококваліфікований спеціаліст, що постійно розвивається у своїй ніші, відслідковує найновіші можливості, шоб допомогти своїм пацієнтам. Має чуйний та особистісний підхід до кожного. Щаслива що потрапила до неї!
Анжела
19 листопада '18р.
, лікар Єлісєєв Геннадій Юрійович
Рекомендую дуже хороший і грамотний спеціаліст.Робив операцію мені і моїй свекрусі.Бігаємо і радіємо життю.
Саша
16 липня '18р.
, лікар Тимчук Дарія Степанівна
Был у Дарьи Степановны по направлению. Записался заранее, никаких очередей и задержек по времени. Доволен абсолютно всем от отношения самого специалиста до общей атмосферы в кабинете.
Никита
14 липня '18р.
, лікар Тимчук Дарія Степанівна
Дарья Степановна очень интересный представитель своей специальности. И это в хорошем смысле этого слова! Вы когда-нибудь встречали УЗИста который с вами разговаривает и еще на вопросы отвечает? Я нет. Вот за это и благодарен.
Илена
22 червеня '18р.
, лікар Щур Олена Вікторівна
Несколько раз обращалась и врач оставила самые лучшие впечатления. Специалист своего дела.
Шмондрак Стефанія
08 березеня '18р.
Щира подяка професору судинної хірургії Орлу Юрію Глібовичу і його команді (Слабому Олегу Михайловичу і Віхтюку Тарасу Ігоровичу) за їх високий професіоналізм і золоті руки. Мені зробили складну операцію і я успішно пройшла курс післяопераційної реабілітації. Всім міцного здоров'я.
Ліля
22 січня '18р.
, лікар Слабий Олег Михайлович
Зверталась коли мала проблему до багатьох судинних лікарів, останній був саме цей лікар. На ньому і зупинилась і лікувалась згідно його призначенням. Лікар який вміє слухати пацієнтів, гарно твсе розкаже, покаже на стендах. Саме голове правильно поставить діагноз. Раджу всім.
Назар
04 березеня '17р.
, лікар Юхимів Ліля Степанівна
Когда мне понадобилась консультация опытного кардиолога, мне рекомендовали обратиться к Юхимову Л.С. Преклоняюсь перед его опытом, огромным талантом помогать пациентам с проблемами сердечно-сосудистой системы. Хотелось, чтобы в нашей медицине было побольше таких специалистов, как Юхимов.
Настя
13 лютого '17р.
, лікар Орел Валентина Георгіївна
Знайти гарного гематолога не так вже й легко. На щастя, Орел дуже обізнаний та досвідчений лікар в цьому профілі. Проконсультував мене по повній програмі, питань додаткових не залишилось. Все чітко і зрозуміло!
Орест
28 вересня '16р.
, лікар Юхимів Ліля Степанівна
Юхимів талановитий лікар-кардіолог та відповідальна людина. Якщо вже довіряти своє здоров'я, то таким фахівцям, як він.
Василь
24 вересня '16р.
, лікар Орел Валентина Георгіївна
Орел гарно розуміється у своїй спеціалізації. В мене було тяжке захворювання, але з допомогою лікаря вдалося досягти дуже гарних результатів, зараз почуваюсь набагато краще.
Ігор
11 вересня '16р.
, лікар Орел Валентина Георгіївна
Радий, що вчасно звернувся до цього фахівця. Грамотне лікування під його наглядом допомогло мені уникнути серйозних проблем зі здоров'ям.
Галина
02 вересня '16р.
, лікар Орел Юрій Глібович
Прекрасный доктор, который помог моему отцу победить болезнь. Большое Вам спасибо за оказанную помощь. Успехов и вдохновения Вам!
Катерина Володимирівна
23 серпня '16р.
, лікар Слабий Олег Михайлович
Коли мені була потрібна операція я довго не вагалась і записалась на прийом до Олега Михайловича. Чудовий лікар, розумний, ввічливий, розуміється на своїй справі. Завдяки йому я подолала свій недуг. Щиро вдячна за допомогу.
Жанна
05 серпня '16р.
, лікар Слаба Наталія Анатоліївна
Я деякий час спостерігалася у Наталії Анатоліївні. Дуже задоволена залишилася, довіряла їй і відчувала себе під надійним опікою гарного кардіолога.
Аркадій
19 липня '16р.
, лікар Юхимів Ліля Степанівна
Юхимів обізнаний і вихований лікар. З ним легко спілкуватися, лікування назначає виважено, мені допоміг одужати.
Сергей
10 липня '16р.
, лікар Слаба Наталія Анатоліївна
К Наталье Анатольевне привозил на консультацию мать. Она умнейший доктор и приятная женщина, все доступно объяснила, посоветовала.
Тамара Петрівна
28 червеня '16р.
, лікар Цуркан Роксоляна Євгенівна
Вже тривалий час лікую свою хворобу і тому ходжу на профілактичні огляди до лікаря Цуркан. Рекомендації, які я отримую допомагають мені запобігати прогресуванню хвороби.
Виктор
24 червеня '16р.
, лікар Єлісєєв Геннадій Юрійович
Толковый врач. Помог мне победить болезнь. Рекомендую.
Екатерина
19 травня '16р.
, лікар Орел Марія Глібівна
Хороший диагност. Мне понравился и прием и отношение к пациенту. Рекомендую.
18 травня '16р.
, лікар Кіхтяк Олеся Павлівна
Долгое время были проблемы связанные с эндокринной патологией. Благодаря доктору Кихтяк я наконец-то избавилась от заболевания и могу жить полноценной жизнью.
Зоряна
07 квітня '16р.
Записала маму к сосудистому хирургу. Очень понравилось, что доктор Слабий О.М. все популярно объяснил для человека, который не смыслет в медицине.
Зверніть увагу на інші клініки:
ЛОР-центр та центр слуху «Беттертон» вже більше 10 років спеціалізується на передовій сурдології й отоларингології, надаючи пацієнтам широкий спектр послуг з діагностики слуху, підбору та налаштування слухових апаратів, виготовлення індивідуальних вкладишів, берушей тощо. Займається діагностикою та комплексною терапією запальних, інфекційних та хронічних патологій ЛОР-органів.
Пн — Пт: 09:00-18:00
Сб: 09:00-18:00 Н: 10:00-16:00
Трутяк Роман Ігорович спеціалізується на судинній хірургії, флебології. Бере активну участь в наукових конференціях, відвідує сертифікаційні курси за спеціальністю. Автор і співавтор близько 60 наукових публікацій.
Пн — Пт: 09:30-16:00
Стоматологічна клініка RIKOTA на Шевченка — медзаклад, що надає повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Протягом 1 години в клініці можна пройти 3D-діагностику, створити цифровий дизайн майбутньої усмішки та виконати професійну гігієну порожнини рота. У центрі за один візит можна пройти одноетапну імплантацію або змінити прикус непомітно для оточуючих за допомогою лінгвальних брекетів та елайнерів.
Пн — Пт: 09:00-20:00
Приватна дитяча поліклініка "Веселка" на вул. Щирецька – це медичний заклад з лікувально-діагностичним напрямком роботи, який надає послуги, як дорослим, так і пацієнтам дитячого віку.
Пн — Пт: 08:00-20:00
Сб: 08:00-20:00 Н: 09:00-20:00