Цуркан Роксоляна Євгенівна

Ревматолог
Лікар вищої категорії
Викликати додому
Роксоляна Євгенівна - лікар з великим досвідом роботи в ревматології, лікує такі захворювання, як: хронічна ревматична хвороба серця, остеоартрит, остеопороз, реактивні артропатії, ревматоїдний артрит, псоріатичний артрит, подагра, серонегативні спондилоартропатії, системні захворювання

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:
Львів вул. Генерала Юнаківа 9 р.Залізничний

Оксана
19 грудня '21р.
Моя бабуся мала проблеми з руками, багатьом відома хвороба Рейно, або як її ще називають синдром Рейно. Натрапила на відео ревматолога в фейсбуці, що у Веромеді лікують дане захворювання. Відвезла у цей медичний заклад бабусю. Цуркан Роксоляна Євгенівна - дуже досвідчений лікар. дуже акуратно і детальна оглянула бабусі руки, розпитала щодо симптом, призначила відповідне лікування. І вона вилікувала бабусі хворобу!!!)) Я максимально задоволена, як лікарем, так і загалом клінікою.))) Чисто, приємна атмосфера, жодних черг, пропонують навіть каву або чай)))) Дякую! Всім рекомендую)))
Марія
17 грудня '21р.
Найкращий ревматолог у Львові. Дякую Вам Роксоляна Євгенівна.
Олена
14 жовтня '21р.
Толковий спеціаліст. Рекомендую.
01 жовтня '21р.
Хороша лікарка! Рекомендую)
Тамара Петрівна
28 червеня '16р.
Вже тривалий час лікую свою хворобу і тому ходжу на профілактичні огляди до лікаря Цуркан. Рекомендації, які я отримую допомагають мені запобігати прогресуванню хвороби.
Оксана
09 червеня '25р.
Чудовий,кваліфікований спеціаліст. Призначає якісне лікування без купи додаткових дорогих аналізів. Однозначно,рекомендую
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1988 - Львівський ордена Дружби народів державний медичний інститут, Терапевт.

Курси підвищення кваліфікації

• 2020 - Вибрані питання ревматології