Cервіс пацієнтів "Лікарні" є БЕЗКОШТОВНИМ для пацієнтів та не містить ніяких прихованих комісій.

Медичний педікюр і коли він потрібен

Медичний педікюр і коли він потрібен

Традиційний салонний педикюр - це усім відома та достатньо поширена процедура, яка несе лише естетичну користь вашим ногам та нігтям. Однак останнім часом все більше уваги привертає інший вид педикюру - медичний.Чи варто вам поміняти звичайний педикюр на медичний ? Читайте далі, щоб дізнатися більше про медичний педикюр і про те, чи підходить він вам.

Медичний педикюр — це вид педикюру, спрямований на здоров'я ніг. Він пристосований до конкретних проблем стопи, і не передбачає замочування ніг. Обладнання стерилізують, а педикюр відбувається в кабінеті ортопеда або в студії медичного педикюру. Більшість зустрічей тривають від 45 хвилин до години та можуть включати будь-яке з наступного:

  • Оцінка стоп і нігтів на ногах із зазначенням конкретних проблем, які необхідно вирішити.
  • Чистка стоп і нігтів.
  • Шліфування та формування нігтів на ногах.
  • Видалення мертвої шкіри.
  • Видалення недоліків, таких як пухирі, мозолі та врослі нігті.
  • Розгладження п'ят.
Виникли питання — проконсультуйтеся з лікарем
Для запису на консультацію телефонуйте або заповніть форму зворотнього зв'язку:
(050) 301-99-26 (067) 446-11-79
Введіть ім'я
Введіть телефон
Заповніть поле телефона
Коментар
Відправляючи запит, Ви приймаиєте правила роботи сервісу
Дякуємо,

Ваш запит успішно відправлено!

У найближчий час з Вами зв'яжеться специаліст
call-центра і уточнить всі питання.

Ви вийдете з медичного педикюру з більш гладкими та чистими ногами. Ця процедура особливо добре підходить для тих, у кого є грибок нігтів на ногах, врослі нігті, мікоз стопи, мозолі, зміна кольору нігтів та інші поширені проблеми зі стопами. Якщо ви багато ходите, медичний педикюр може полегшити біль, що виникає в результаті цього. Процедура також може бути корисною для тих, хто страждає на діабет або артрит, а також для бігунів, людей, які весь день стоять на ногах для роботи, і жінок, які часто носять високі підбори.

Коли потрібен медичний педикюр? Медичний педикюр потрібен при таких станах, як:

  • Хронічні захворювання: Люди з діабетом, ревматоїдним артритом або проблемами кровообігу більш схильні до проблем зі стопами. Медичний педикюр може допомогти запобігти ускладненням і забезпечити здоров'я ніг.
  • Деформації стопи: Буніони, молоточкові пальці або будь-які інші структурні аномалії можуть отримати користь від спеціалізованої допомоги.
  • Грибкові інфекції: Якщо у вас постійний грибок нігтів на ногах або мікоз стопи, медичний педикюр може запропонувати лікування, яке не може зробити звичайний педикюр.
  • Врослі нігті на ногах: Замість того, щоб намагатися самостійно розв'язувати проблему, яка може тільки її посилити, доцільно звернутися за допомогою до фахівця-подолога.
  • Стійкі мозолі або натоптні: Якщо звичайний педикюр не усуває проблему, можливо, настав час пошукати більш спеціалізований підхід.
  • Профілактичний догляд: Навіть якщо у вас немає гострої проблеми зі стопами, медичний педикюр може бути відмінним профілактичним заходом, гарантуючи, що ваші ноги залишаться в ідеальному стані.

Як часто потрібно робити медичний педикюр?

Проходити медогляд ніг рекомендується кожні шість-вісім тижнів. Однак навіть один медичний педикюр може дати відчутні результати. Хоча нафарбувати нігті вдома досить просто, немає способу повторити медичний педикюр і все супутнє обладнання та досвід. Якщо ви відчуваєте, що ваші ноги виглядають і почуваються не так доглянуто, як вам би хотілось, медичний педикюр може стати розумним вибором.