Сторінка 3. Лікарі косметологи в Києві (Шевченківський район)
Знайдено 64 лікаря
Систематически прихожу к Марине Анатольевне на чистку лица. Мне очень нравится этот доктор, все процедуры проводит бережно и качественно. Рекомендую ее, как отличного специалиста.
Ярослава
Я не вперше у Світлани на процедурах, тому знаю про її високу кваліфікацію. До речі, багато її пацієнтів теж добре відгукуються про роботу Кицак, а деякі взагалі на кілька тижнів бронюють собі час, щоб потрапити до неї на прийом.
28 грудня '16 г.
Карина
Кажется, я нашла своего косметолога))) Очень все понравилось, очень!
05 листопада '16 г.
Галина
Хороший доктор. Внимательна и вежлива, с пониманием относится к пациентам. Рекомендую ее как хорошего врача.
20 жовтня '16 г.
Косметолог
Лікар-косметолог, фахівець в області апаратної та класичної косметології, володіє методиками лазерної косметології (E-light, омолодження, IPL, ELOS епіляція та ін.), Ін'єкційних методик корекції зморшок, контурної пластики, біоревіталізація, а також методиками епіляції і депіляції (фотоепіляція , воскова, шугарінг, ЕЛОС).
Косметолог
Лікар-косметолог веде консультативний прийом пацієнтів, виконує всі види процедур естетичної косметології. Володіє навичками апаратної і ручного чищення шкіри обличчя, масажу, глибокого пілінгу. Виконує биоревитализацию, мезотерапію, мікрострумову терапію.
Доктор Геніна Анна Євгенівна спеціалізується на діагностиці та лікуванні хвороб шкіри і волосся. Здійснює видалення розтяжок, родимок, рубців і пігментних плям за допомогою лазерних технологій. Надає послуги фотоомолодження і контурної пластики. Проводить процедури фотоепіляції. Також використовує в роботі безголкового мезотерапию і ін'єкції ботулотоксину.
Косметолог
Доктор Чобану Ольга Олексіївна виконує весь спектр лазерних процедур в косметології. Спеціалізується на омолодження шкіри обличчя і тіла, на епіляції різних зон і ділянок. Виконує консультативний прийом пацієнтів.
Редько Татьяна Николаевна
Дерматолог
Петропавловская Евгения Олеговна
Петропавлівська Євгенія – дерматолог дитячий та дорослий, онкодерматолог, дерматовенеролог. Стаж більше 20 років. Євгенія Олегівна - представник тих свідомих лікарів, які наслідують принцип лікування причин захворювань, а не їх симптомів, опираючись на доказові ефективні схеми лікування.
Косметолог-дерматолог
Лікар спеціалізується на діагностиці реакцій шкірних покривів на зовнішні чинники, збудників алергічних реакцій. Займається лікуванням захворювань шкіри, нігтів і волосся. Спеціалізується на терапії дерматиту, екземи, кропив'янки. Проводить відновлювальні процедури, робить омолоджуючі маски. Розробляє індивідуальні схеми по відновленню шкірних покрив.
Косметолог, дерматолог
Спеціаліст займається відновленням і лікуванням шкірних покривів. Лікар підбирає оптимальну схему лікування шкіри, з використанням сучасних медикаментів. Усуває косметичні ефекти. Займається лікуванням шкіри і нігтів. Займається ліквідацією естетичних проблем.
Дерматоонколог, Дерматокосметолог, Лазеротерапевт
Лікар спеціалізується на запальних, інфекційних і бактеріальних ураженнях шкірних покривів. Займається терапією стафілокока, екземи, дерматиту, кропив'янки. Спеціалізується на видаленні доброякісних і злоякісних новоутворень: поліпів, бородавок, папілом.
Дерматовенеролог, косметолог
Потапчук Ирина Станиславовна