Сторінка 2. Лікарі гінекологи в Харкові (метро Архітектора Бекетова)
Знайдено 24 лікаря
2 відгука
Каміла
Лікар супер професійний, дуже розумний, добрий та все доступно пояснює. Я була на консультації, залишилася дуже задоволеною. Все вислухав, та діагностував захворювання. Надав максимум інформації і порад. Дуже задоволена, буду звертатися коли буде потрібно і рекомендувати. Спасибі!
18 грудня '19 г.
Наталя
Нещодавно ми переїхали до Харкова. Мій лікар, у якого я постійно лікувалася, залишився за старим місцем проживання. Довелося шукати нового. Але у новому місті, де майже немає знайомих, це зробити не так легко. Але мені пощастило потрапити на прийом до Жданової Є.В. Була дуже задоволена кваліфікацією лікаря. Уважний та досвідчений спеціаліст! Рекомендую!
Експерт з гормональних захворювань жіночої статевої сфери, безпліддя і невиношування вагітності ендокринної природи.
Лікар досконало володіє сучасними методами діагностики і ефективними сучасними хірургічними методами лікування пацієнток з гінекологічними захворюваннями.
Акушер-гінеколог, гінеколог, ендоскопіст, УЗД-фахівець
Володіє всіма сучасними лікувальними і діагностичними навичками, включаючи гінекологічну ендоскопію, оперативне лікування. Виконує ультразвукову діагностику ОЧП, ОМТ, заочеревинного простору, щитовидної залози, молочних залоз, лімфатичних вузлів. Проводить дослідження плоду на всіх триместрах беременності.
вул. Григорія Сковороди, 28б
м.Історичний музей43м.Архітектора Бекетова98м.Площа Конституції43
Шаповалова Елена Сергеевна
Лікар проводить кольпоскопію, УЗ-діагностику, консультативний прийом. Проводить діагностику та лікування таких захворювань, як порушення менструального циклу, запальні захворювання органів малого тазу та зовнішніх статевих органів, папіломи статевих органів,
захворювання шийки матки, доброякісні захворювання матки та яєчників.
вул. Хвильового (Маяковского), 24
м.Університет155м.Ярослава Мудрого115м.Архітектора Бекетова167
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Займається лікуванням безпліддя, ЗПСШ, патологій шийки матки, порушень циклу тощо. Виконує кольпоскопію, УЗД-діагностику органів малого таза у жінок.
Акушер-гінеколог, лікар УЗД
Кобяковская Оксана Александровна
Лікар спеціалізується на виявленні та терапії гінекологічних патологій. Проводить лікування захворювань, що передаються статевим шляхом. Здійснює ведення вагітності та підготовку до пологів. Приймає пацієнток з ендометріозом, ендометритом, ерозією шийки матки та кістами яєчників.
Лапонина Ирина Станиславовна
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні безпліддя та порушень менструального циклу. Здійснює ведення вагітності та готує до пологів. Консультує з питань планування сім'ї та використання сучасних методів контрацепції. Виконує встановлення та видалення внутрішньоматкової спіралі.
Хірург, пластичний хірург, комбустіолог
Тимченко Елена Константиновна
вул. Григорія Сковороди, 28б
м.Історичний музей43м.Архітектора Бекетова98м.Площа Конституції43
Пилюгин Сергей Васильевич
Лікар займається лікуванням захворювань шкіри із застосуванням методу гомеопатії (гомеомезотерапії). Також здійснює прийом пацієнтів із патологіями, які передаються статевим шляхом. Спеціалізується на видаленні новоутворень шкіри та слизових статевих органів (родимки, папіломи, кондиломи).
Унучко Сергей Васильевич
Експерт в галузі ЗПСШ (ЗППП) готовий надавати якісну медичну допомогу, ви можете розраховувати на високопрофесійний підхід