Лікарі гінекологи в Одесі (Хаджибейський район)

Юля
Дуже приємно, коли лікар не просто лікує, а дійсно піклується про пацієнта. Рекомендую всім, хто шукає компетентного та людяного спеціаліста.
Ника
Гарна лікар рекомендую
02 листопада '25 г.
Аля
Очень грамотный врач.Приятный человек,профессионал своего дела. Осмотр прошёл очень аккуратно и совсем не больно.
Какой грамотный специалист! Очень стесняюсь ходить на прием к гинекологу. Улькер внушает доверие, а осмотры проводит более чем аккуратно. Ей не стыдно задавать личные вопросы. Если хотите попасть к врачу, который выслушает как подруга, идите к ней! Очень рекомендую!
Гінеколог
Лікар-гінеколог, спеціалізується на діагностиці та лікуванні молочниці, дисплазії шийки матки, запальних патологій органів малого таза і захворювань, що передаються статевим шляхом. Улькер Ельдаровна консультує з приводу підбору методів контрацепції, призначає лабораторні аналізи.
Акушер-гінеколог, Гінеколог
Юля
03 січня '26р.
Консультація - 800 грн
Акушер-гінеколог, медичний генетик
Вища категорія - з акушерства та гінекології. Перша – з медичної генетики. Консультативний прийом акушерство, гінекологія, медична генетика, Діагностика та лікування гінекологічної патології, підготовка до вагітності, консультування під час вагітності, безпліддя.
Записатися на прийомОстанній запис був 2026-02-08
Одеса вул. Богдана Хмельницького, 24 р.Хаджибейський