МІЙ ЛІКАР на Оболоні

• Про клініку
  • Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

Медичний центр «Мій Лікар» на Оболоні - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я.

Наші переваги

Комплексний підхід: консультація, направлення, вакцинація, лікарняні та довідки - все в одному місці.

Без черг: зручний запис онлайн або телефоном.

Сімейна медицина: один лікар - для всієї родини.

Онлайн-консультації: турбота про здоров’я без виходу з дому.

Індивідуальний підхід: лікар знає історію вашого здоров’я та надає персоналізовані рекомендації.

Профілактика та якість життя: регулярні огляди - запорука своєчасного виявлення захворювань.

Зручне розташування: клініка знаходиться поблизу метро Мінська.

• Ціни на послуги
  • Відгуки
  • Лікарі

МІЙ ЛІКАР на Оболоні, вартість послуг:

Ціни на послуги можуть відрізнятись від вказаних на сайті. Точну ціну Вам озвучить наш оператор під час запису на прийом.

• Вимірювання артеріального тиску 30
  • Внутрішньовена капельна інфузія 1 година (без вартості медикаментів) 280
  • Внутрішньовена ін'єкція 150
  • Антропометрія (вимірювання зросту, маси тіла) 50

Відгуки та оцінки клініки

Немає відгуків та оцінок клініки
Відмітка "10" – найвища оцінка
* На порталі Likarni.com публікуються відгуки лише тих клієнтів, що були записані через наш сервіс

Лікарі клініки МІЙ ЛІКАР на Оболоні

Боженко Наталья Владимировна
Педіатр, консультант з грудного вигодовування, дерматолог
Консультація 650 грн, дерматолога – 750 грн.
Багро Таисия Александровна
Сімейний лікар, терапевт
Обрати фах
  • Дерматолог
  • Педіатр
  • Сімейний лікар
  • Терапевт
очистити

** Інформація, що отримана від адміністрації клініки згідно з договором про надання послуг запису пацієнтів, перевірена і актуальна.

Зверніть увагу на інші клініки:
Київ вул. Феодосійська, 3В м.Деміївська22 4
4,0
Медичний центр «Мій Лікар» на Деміївській — це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
Пн — Пт: 09:00-17:00
Київ вул. Закревського 95 В р.Деснянський
4,0
Медичний центр «Мій Лікар» на Троєщині - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас.
Пн: 09:00-18:00 Вт: 09:00-14:00 Ср: 09:00-18:00 Чт: 09:00-14:00 Пт: 09:00-16:00
Медичний центр «Мій Лікар» на Академмістечку - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
Пн — Пт: 08:00-18:00
Медичний центр «Мій Лікар» на Борщагівській - це сучасний заклад первинної медичної допомоги, де поєднуються професіоналізм лікарів, комфортні умови та турботливе ставлення до кожного пацієнта. Ми працюємо для дорослих і дітей, пропонуючи широкий спектр медичних послуг, що охоплюють як щоденні потреби, так і підтримку здоров’я. У нашій клініці пацієнти можуть звернутися за консультацією до лікаря, пройти лабораторну діагностику, оформити необхідні медичні документи та скористатися додатковими сервісами. Особливу увагу ми приділяємо створенню зручних умов для відвідувачів: від швидкої реєстрації та уважної роботи адміністраторів до професійної допомоги медичного персоналу. Ми прагнемо бути місцем, де пацієнти відчувають довіру та впевненість у якості наданих послуг. Наш підхід базується на індивідуальному підході, уважному ставленні до деталей та щирому бажанні допомогти кожному, хто звертається до нас
Пн — Пт: 08:00-18:00 Сб: 09:00-15:00