Лікарі діагности в Києві (метро Святошин)

Приятно удивило отношение и качество обслуживания, которое предлагает своим пациентам Бурбаева. В наше время не так часто встретишь такого мудрого и отзывчивого врача. Спасибо Вам Светлана Анатольевна за все!
Іра
Консультация Светланы Анатольевны помогла мне пережить эти неприятные проявления при беременности – изжогу, тошноту, запоры и т.д. Очень приятный, понимающий врач и знающий специалист.
17 грудня '16 г.
Елизавета
Лікар залишила приємне враження. Пройшла у неї обслідування. Зараз проходжу лікування. Врахувала мої фінансові можливості, ліки виписала не дуже дорогі.
15 грудня '16 г.
Оксана Михайловна
Очень приятное впечатление осталось от консультации
10 вересня '16 г.
Гастроентеролог, терапевт, УЗД-фахівець
Лікар - гастроентеролог першої категорії, консультує вагітних з патологією органів травлення (печія вагітних, гепатоз і дискінезія жовчного міхура у вагітних), дає рекомендації по дієтах, режиму харчування. Проводить дослідження: гастродуоденоскопія, колоноскопія, УЗД органів черевної порожнини з доплерографією судин і функціональним навантаженням жовчного міхура, комп'ютерна томографія, іригоскопія.
Консультація от 580 грн.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар акушер-гінеколог першої категорії, спеціалізується в області діагностики і лікування запальних, інфекційних захворювань, виявлення онкологічних змін на початкових етапах. Даниленко Людмила Іванівна використовує сучасні методи терапії, включаючи консервативну, медикаментозну, малоінвазивної хірургію, кріодеструкцію, радіохвильової хірургію. Крім того, доктор Даниленко призначає лабораторні дослідження, бере зразки тканин для аналізу, допомагає парам в плануванні вагітності.
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту. Виконує УЗД органів черевної порожнини, передміхурової залози та щитовидної залози. Проводить біопсію печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, холецистит, ожиріння, виразкову хворобу шлунку, панкреатит та гепатити.