Лікарі гастроентерологи в Києві (метро Святошин)
Бакуновський Андрій Олександрович
Це не просто лікар, це Шерлок Холмс від медицини. Дякую!
30 листопада '23 г.
Елеонора
Дуже хороший спеціаліст! Компетентно розбирається в проблемах. не призначає зайвих препаратів, що немало важливо в наш час. Я вважаю людина на своєму місці. У лікаря високий професійний рівень, це помітно одразу. Рекомендую!
Євген
Була у лікаря. Все пройшло добре. Мені дуже сподобався цей спеціаліст. Лікар приділила мені дуже багато часу, озвучила мені мій діагноз, розписала що потрібно приймати. Консультація лікаря мені дуже сподобалася, все було зрозуміло.
Янина
Лікар була дуже уважна, задавала багато питань. Дуже сподобався підхід лікаря. Прийомом задоволена.
21 грудня '19 г.
Гастроентеролог
Лікар Тюпа Лариса Петрівна надає кваліфіковану допомогу пацієнтам із захворюваннями органів травного тракту: шлунка, жовчного міхура, підшлункової залози, печінки, селезінки, кишковика. Спеціалізується на лікуванні гастриту, холециститу. Володіє сучасними методиками дослідження органів шлунково-кишкового тракту. Проводить комплексну терапію з використанням медикаментозних засобів, фізіотерапевтичних процедур, відповідної дієти. Дає рекомендації щодо зміни способу життя, корекції харчового раціону.
Гастроентеролог, УЗД-фахівець
Лікар спеціалізується на діагностиці, профілактиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту. Виконує УЗД органів черевної порожнини, передміхурової залози та щитовидної залози. Проводить біопсію печінки та підшлункової залози. Лікує гастрит, холецистит, ожиріння, виразкову хворобу шлунку, панкреатит та гепатити.
Гастроэнтеролог, Терапевт
Лікар терапевт, гастроентеролог вищої категорії. Надає послуги з лікування захворювань дихальних і сечовивідних шляхів, органів травлення, серцево-судинної системи, виконує інтерпретацію результатів лабораторних досліджень та ЕКГ.
Консультація от 610
Гастроентеролог, терапевт, УЗД-фахівець
Лікар - гастроентеролог першої категорії, консультує вагітних з патологією органів травлення (печія вагітних, гепатоз і дискінезія жовчного міхура у вагітних), дає рекомендації по дієтах, режиму харчування. Проводить дослідження: гастродуоденоскопія, колоноскопія, УЗД органів черевної порожнини з доплерографією судин і функціональним навантаженням жовчного міхура, комп'ютерна томографія, іригоскопія.
Консультація от 580 грн.
Педіатр
Лікар педіатр. Надає послуги з лікування та діагностики дитячих захворювань, веде консультативний прийом, діагностує інфекційні, хронічні захворювання та ін.
Консультація от 630 грн.