Лікарі імплантологи в Києві (метро Святошин)
Знайдено 4 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Ірина
Лікар чудовий, як фахівець і людина. Вміє завоювати прихильність до себе. Прийом залишилася задоволена. Лікар все детально пояснив на доступних для розуміння термінах. Обов'язково прийду ще! Рекомендую!
Світлана
Лікар дуже хороший фахівець! Я залишилася задоволена! Він дав дуже детальну інформацію з приводу питань, які у мене були. Сподобалося уважне ставлення, підхід і здатність до складних ситуацій. Кваліфікація лікаря на рівні Я хотіла б висловити величезну по
У Подорожнего я поставила свои первые два импланта. Была удивлена таким уровнем стоматологии в клинике пластической хирургии Certus. Доктор работает очень деликатно и аккуратно. Чистота инструмента, кабинет, оборудование - все на высоте! Буду обращаться при необходимости еще.
Анастасия
Делала у Антона Владимировича Подорожнего зубные импланты. Встретил меня с улыбкой, успокоил, озвучил плюсы и минусы.
Как все происходило: после обследования, изготовили слепок, далее вживили имплант (это, кстати, вообще не больно), потом мне прилепили временную коронку, чтоб я могла хоть как-то улыбаться, так я ходила полгода. А когда уже имплант прижился – поставили постоянную коронку. Результатом я довольна. Антон Владимирович – настоящий профи своего дела, опытный хирург с большим стажем, внимательный, понимающий! Рекомендую!
Щелепно-лицьовий хірург, Пластичний хірург
Доктор Подорожний Антон Володимирович спеціалізується на оперативному лікуванні зубних хвороб. Компетентний в щелепно-лицевої хірургії. Проводить видалення зубів, в тому числі зубів мудрості, ретирувалися і сверхкомплектних. Крім того, видаляє капюшони зубів мудрості. Консультує, висловлює другу думку щодо доцільності проведення хірургічного втручання і оптимальної техніки його виконання. Складається в Асоціації імплантологів України.
Хірург-імплантолог
Лікар проводить первинний огляд, направляє на діагностику і визначає подальшу схему лікування. Підбирає імплантати, займається їх установкою. Працює в парі з терапевтом для комплексної підготовки ротової порожнини до установки протезів.Займається видаленням зубів.
Шуминский Евгений Валерьевич
Стоматолог-хірург
Нелипа Дмитрий Петрович
Хіруг-стоматолог першої кваліфікаційної категорії, основні напрями — імплантологія, реконструктивна хірургія