Лікарі алергологи в Києві (метро Святошин)
Знайдено 4 лікаря
Наукова ступінь
Категорія
Лариса
Очень приятные впечатления остались после посещения Елены Александровной. Записывалась к ней с маленьким ребенком. Очень быстро нашла с ним общий язык, так что ребенок на приеме вел себя спокойно и совершенно не плакал.
23 травня '17 г.
Денис
Наблюдаюсь у Елены Александровны по поводу своей язвы. И, знаете, уже несколько лет обхожусь без стационаров и тем более операции. А всё потому, что Щербакова умеет вовремя просчитать течение болезни и подобрать очень эффективное лечение. Спасибо ей за это огромное!
Евгения Романовна
Мне показалось, что Чекановская очень ответственно и квалифицированно выполняет свои обязанности. Я бы даже сказала, у Дарины присутствует профессиональный интерес к проблемам любого ребенка. Мы рады, что у нас такой педиатр!
11 серпня '17 г.
То, что я больше не страдаю от мучительных болей в животе, могу нормально питаться, - заслуга прежде всего Елены Александровны. Она вылечила меня от язвенного гастрита, разработала для меня индивидуальную диету. Спасибо ей огромное!
12 грудня '16 г.
Гастроэнтеролог, Терапевт
Лікар терапевт, гастроентеролог вищої категорії. Надає послуги з лікування захворювань дихальних і сечовивідних шляхів, органів травлення, серцево-судинної системи, виконує інтерпретацію результатів лабораторних досліджень та ЕКГ.
Консультація от 610
Педіатр
Лікар педіатр. Надає послуги з лікування та діагностики дитячих захворювань, веде консультативний прийом, діагностує інфекційні, хронічні захворювання та ін.
Консультація от 630 грн.
Дерматолог, трихолог
Билотил Мирослава Григорьевна
Борохович Елена Геннадиевна
Лікар-отоларинголог Борохович Олена Геннадіївна проводить інструментальне обстеження пацієнта, амбулаторні маніпуляції, дослідження функції органів дихання та слуху. Спеціалізується на комп'ютерній діагностиці слуху у дітей та дорослих. Використовує сучасні ендоскопічні методи діагностики та лікування ЛОР-органів. Займається лікуванням гострих та хронічних хвороб вуха, горла, носа та приносових пазух. Дотримується у роботі принципів доказової медицини та сучасних методів профілактики хвороб ЛОР-органів.