Сторінка 72. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Гігієніст
Чому я працюю лікарем? Я працюю лікарем стоматологом, оскільки з дитинства мене цікавила медицина та здоров'я людей. Один з ключових аспектів, що привернув мене до стоматології, – це науковий інтерес. Мене завжди захоплювали дисципліни, такі як анатомія, біологія та математика. Стоматологія поєднує в собі ці наукові області, що дозволяє мені застосовувати свої знання на практиці та постійно вдосконалювати свої навички. Працюючи стоматологом, я маю можливість постійно навчатися новим методом лікування та новітнім технологіям, які з'являються в цій галузі. Це забезпечує безперервний процес професійного розвитку, що дуже стимулює і мотивує мене. Я отримую задоволення від творчого підходу до розв'язання стоматологічних проблем та створення індивідуальних планів лікування для кожного пацієнта.
Психолог, психотерапевт
Я – Марія Хвиля, дипломований психолог, маю ступінь магістра за спеціальністю 'Клінічна психологія з основами психодинамічної терапії', займаюсь приватною практикою вже пʼятий рік. Регулярно проходжу психоаналітичну супервізію та продовжую навчатись. Поза професійною діяльністю я живу та радію життю в рідному Києві, виховую сина Петра, зараз йому 14, і ще у нас є маленька чорна собачка Гєрда. Я люблю танцювати, вставати на сході сонця та створювати красу, особливо красиві внутрішні стани.
Консультація 2000 грн.
Психіатр
Каміла Гурбанівна - відомий у Києві психіатр, ефективно діагностує та лікує різні залежності. Займається лікуванням депресії, тривожних та панічних розладів, розладів настрою, обсесивно-компульсивного розладу, шизофренії. А також лікує розлади сну, робота з особистістю. Проводить сімейні консультації, сеанси індивідуальної психотерапії, психоаналіз. Має найкращі відгуги .
Стоматолог-імплантолог, хірург
Стоматолог - хірург
Лікар-стоматолог-хірург з досвідом у проведенні хірургічних втручань в області стоматології. Відмінно володіє сучасними методами лікування та завжди знаходить індивідуальний підхід до кожного пацієнта. ЇЇ професіоналізм та дбайливе ставлення допомагають пацієнтам проходити навіть найскладніші процедури з мінімальним дискомфортом.
Київ вул. Салютна 2-Б м. Нивки255
Дитячий стоматолог
Я – дитячий лікар, який вірить, що кожна дитина є унікальною. Для мене найважливіше – знайти індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, щоб вони відчували себе комфортно. . Кожен прийом – це новий досвід, де я прагну не лише лікувати, а й слухати, розуміти та підтримувати дитину та її батьків. Моє завдання – створити атмосферу довіри та впевненості, адже здоров'я та добробут дітей для мене – пріоритет.
Київ вул. Салютна 2-Б м. Нивки255
Сімейний лікар
Київ вул. Січових Стрільців, 42 (оф. 16) м.Лук'янівська145м.Контрактова площа3216