Сторінка 71. Лікарі в Києві (Шевченківський район)

Інна Анатоліївна - лікар-офтальмолог вищої категорії. Сфера її професійних інтересів охоплює весь комплекс діагностичних офтальмологічних досліджень, корекцію порушень зору, лікування патологій сітківки, рогівки, інших структур передньої камери ока.
Ревматолог
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог займається професійним лікуванням карієсу та захворювань слизової оболонки рота. Вправно володіє сучасними цифровими технологіями та девайсами для якісної реставрації і встановлення вініру чи коронки на зуб. Забудьте про стандартні очікування болісного лікування. У нас ви знайдете не просто стоматолога-ортопеда, а справжнього архітектора вашої нової усмішки.
Психіатр
Київ вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх м.Нивки
Педіатр
Наголюк Ольга –лікар-педіатр та консультантка з питань грудного вигодовування. Більше 5 років турбується про здоров’я ваших малюків, має досвід роботи з рідкісними захворюваннями, оскільки працювала в НДСЛ Охматдит. Індивідуальний підхід і чуйність до кожного малюка – основа в роботі.
Дитячий невролог
У своїй роботі керуюсь принципами індивідуального та комплексного підходу, використанні сучасних методів лікування і командній роботі з батьками для збереження здоров’я їх дітей. Працюючи з дітками, неймовірно радію і надихаюсь їхнім новим успіхам та навичкам, а також можливістю якісно допомогти і заспокоїти батьків.
Педіатр, неонатолог
Персоналізований підхід у вирішенні проблем кожного пацієнта. Підтримаю Вас на шляху батьківства та буду супроводжувати в питаннях зростання та розвитку малюків.
Інфекціоніст
Я виділяюсь комунікабельністю, стресостійкістю, дотримуюсь мультидисциплінарного підходу в діагностиці та лікуванні згідно засад доказової медицини
Сімейний лікар