Сторінка 478. Приватні лікарі в Києві

Стоматолог-хірург, стоматолог-ортопед
Київ вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 46/1 м.Виставковий центр155м.Іподром169
Інна Анатоліївна - лікар-офтальмолог вищої категорії. Сфера її професійних інтересів охоплює весь комплекс діагностичних офтальмологічних досліджень, корекцію порушень зору, лікування патологій сітківки, рогівки, інших структур передньої камери ока.
Сімейний лікар, лікар ультразвукової діагностики
Ревматолог
Невропатолог
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Лікар-стоматолог займається професійним лікуванням карієсу та захворювань слизової оболонки рота. Вправно володіє сучасними цифровими технологіями та девайсами для якісної реставрації і встановлення вініру чи коронки на зуб. Забудьте про стандартні очікування болісного лікування. У нас ви знайдете не просто стоматолога-ортопеда, а справжнього архітектора вашої нової усмішки.
Стоматолог-ортодонт
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Дорослий і дитячий фізичний терапевт, ерготерапевт
Фізичний терапевт, ерготерапевт займається з дорослими та дітьми.
Київ вул. Остафія Дашкевича, 20А (раніше Курнатовського) м.Чернігівська497м.Лісова8012м.Дарниця517
Кардіолог, сімейний лікар
Київ вул. Вадима Гетьмана, 1 В м.Шулявська52