Сторінка 449. Приватні лікарі в Києві
Знайдено 5203 лікаря
Оситашвили Кристина Денисовна
Лахно Анжелика Александровна
Андрейчук Владислав Михайлович
Андрійчук Владислав Михайлович - досвідчений лікар уролог із 5-річним стажем роботи. Закінчив НМУ ім. О.О. Богомольця у 2019 році та відтоді успішно лікує захворювання сечовидільної системи у чоловіків і жінок, аденому простати, простатит, еректильну дисфункцію та інші урологічні проблеми. Додатково спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Працює в клініці "Оксфорд Медікал". Запишіться на прийом до Владислава Михайловича для професійної медичної допомоги!
Косметолог
Лелюшкина Валентина Григорьевна
Якщо ви ще не готові до інєкцій краси, то косметолог Валентина підбере найбільш ефективні безін’єкцій методи лікування. Зможе вилікувати висипання та пігментацію. Провести доглядову процедуру по типу Вашої шкіри після якої Ви зможете довго насолоджуватись якістю шкіри. А якщо Ви втомились постійно голитись, то наш косметолог проведе Вам курс лазерної епіляції та подарує гладеньку шкіру.
Бреус Алина Александровна
Чому я працюю лікарем?
Служіння і допомога людям приносить мені найбільше задоволення. Мій найкращий результат – Ваша щира посмішка!
Стоматолог, ортопед, терапевт
Нарин Максим Александрович
Чому я працюю лікарем?
Бути стоматологом – це не просто точно поставити діагноз та полікувати зуби. Це не просто поставити пломбу.Бути стоматологом – це лікувати розмовою, допомагати пацієнтам відчувати себе більш впевненими, дарувати їм усмішки мрії
Гігієніст
Щеринская Карина Алексеевна
Чому я працюю лікарем?
Я працюю лікарем стоматологом, оскільки з дитинства мене цікавила медицина та здоров'я людей.
Один з ключових аспектів, що привернув мене до стоматології, – це науковий інтерес. Мене завжди захоплювали дисципліни, такі як анатомія, біологія та математика. Стоматологія поєднує в собі ці наукові області, що дозволяє мені застосовувати свої знання на практиці та постійно вдосконалювати свої навички.
Працюючи стоматологом, я маю можливість постійно навчатися новим методом лікування та новітнім технологіям, які з'являються в цій галузі. Це забезпечує безперервний процес професійного розвитку, що дуже стимулює і мотивує мене.
Я отримую задоволення від творчого підходу до розв'язання стоматологічних проблем та створення індивідуальних планів лікування для кожного пацієнта.
Щеголев Лев Дмитриевич
Кваліфікований лікар-отоларинголог із 2-річним стажем, що піклується про надання якісних медичних послуг пацієнтам.
Консультація 1200/1400 грн.
Дерматолог, дерматовенеролог, косметолог