Сторінка 6. Онкологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 55 лікарів 218 відгуків) Сортування
Люба
Чудовий спеціаліст у своії справі. До неї нас відправили випадково, коли вже нема до кого було звертатися. За це ми з чоловіком щіро вдячні, наша дитина почуває себе добре.
Я не знаю, что бы было, если бы мне в свое время не посоветовали обратиться к Стельмах. Болезнь у меня обнаружили коварную и варианты развития лечения могли быть плачевные. Анна Орестовна взялась мне помочь, и сейчас самое страшное позади, уже есть положительные сдвиги. Спасибо доктору!
Элеонора
Хотя образование было доброкачественное, все равно очень переживала - а этот врач не только вылечил, но и поддерживал на протяжении всей терапии. Побольше бы таких специалистов!
Консультировалась у врача по поводу миомы матки. Опытный и вежливый специалист
Наталя
Проходила діагностику грудей у Огородника. Чудовий лікар, має багато знань, кваліфікований. Рекомендую його усім знайомим жінкам, кому треба пройти перевірку.
Сергей
Обратился после долгого и безуспешного лечения у других специалистов. Врач помог справиться с проблемой. Спасибо!
Онкогематолог
Онколог, онколог-мамолог
Онколог, онкодерматолог, онкохірург, мамолог
Лікар-онколог, онкодерматолог, онкохірург вищої категорії. Спеціалізується на лікування захворювань: мастодиния (біль у грудях), мастити різної природи, мастопатія (фіброаденома молочної залози), доброякісні пухлинні утворень молочнйо залози, рак молочної залози, рак органів травлення. Керівник напрямку з онкології Лікар-експерт в програмі телеканалу СТБ «Я Соромлюся свого тіла» Автор і співавтор 15 наукових робіт і публікацій, зокрема, в журналах «Онкологія» та «Клінічна онкологія» Активний учасник профільних науково-практичних конференцій, семінарів, з'їздів і тематичних курсів удосконалення на території України, Німеччини, Туреччини, Іспанії. Щорічно бере участь в конгресі Європейського товариства медичних онкологів (ESMO)
Консультація 1148 мамолог/1190 онкомамолог
Київ вул. Віктора Некрасова (Північно-Сирецька), 1 р.Подільський
Київ с. Капітанівка, вул. Соборна, 21
Мамолог, онкомамолог, онкохірург, онкодерматолог
Доктор вищої категорії Бугайцов С. Г. проводить консультативні прийоми, обстежує пацієнтів на предмет злоякісних пухлин в області молочної залози. Глибоко компетентний у питаннях мамології, займається лікуванням онкологічних патологій жіночих грудей. Складає реабілітаційну програму для жінок, які пройшли курс терапії проти раку молочної залози, допомагає уникнути прогресування захворювання. Також спеціалізується на недугах, пов'язаних з психосоматичними розладами.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-04-23
Онкогінеколог