Сторінка 3. Лікарі в Києві (Дніпровський район)
3 відгука
Женя
Очень подробно рассказала о лечении крапивницы сына (1.10мес). В каких случаях немедленно вызывать скорую и что принимать, дабы 'обезопасить' от тяжёлой и быстрой аллергической реакции и что делать, если она таки наступила. На приеме была внимательна. Это первый врач, который мне не говорил, что это я наверное что-те то съела, потому что сын ещё на гв. Первый врач дерматолог, приемом которого осталась довольна. Лечение продолжаем, но вижу, что сыну уже легче. Рекомендую! И благодарю!
Светлана Алексеевна
Проблемы с лишним весом у меня уже давно. Но обратиться к специалисту я решила совсем недавно по рекомендации подруги, которая с успехом прошла курс лечения в Натальи Кудриной. Я рада, что тоже к ней обратилась. Ведь мой вес уже пришел в норму, теперь обновляю себе гардероб на два размера меньше.
19 грудня '19 г.
У ребенка часто появляются высыпания на коже. Что я уже не делала, ничего не помогает. Обратилась за помощью к Татьяне Витальевне, облегчение наступило уже после первого использования прописанных медикаментов. Ребенок бодр и весел, не чувствует дискомфорта. Рекомендую!
Дерматовенеролог, Дитячий дерматолог, Трихолог
Лікар-дерматовенеролог, дитячий дерматолог, має другу категорію, спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри, венеричних патологій. Тетяна Віталіївна не тільки лікує хвороби, але відстежує причини, які їх спровокували. Приймає пацієнтів з акне, вугрової хворобою, контактним або атопічний дерматит, екзему.
Врач-эндокринолог, диетолог
УЗД-фахівець, сімейний лікар
Выполняет ультразвуковые исследования органов брюшной полости и забрюшинного пространства, щитовидной железы, молочных желез, предстательной железы трансабдоминально, мягких тканей, допплерография сосудов головы и шеи, допплерография артерий и вен нижних конечностей.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Отоларинголог, дитячий отоларинголог
Доктор спеціалізується на лікуванні захворювань горла, носа, вуха у дітей і дорослих. Проводить амбулаторний прийом пацієнтів, призначає лікування, виконує ЛОР-маніпуляції. Має другу вищу освіту за спеціальністю психологія.
Педіатр
Веде консультативний прийом пацієнтів, займається діагностикою та лікуванням захворювань: вітрянка (вітряна віспа), гастрит, грип, краснуха, нежить (риніт), пневмонія і ін. Вільно володіє англійською та італійською мовами.
Акушер-гінеколог, дерматовенеролог
Основні напрям роботи Юлії Володимирівни: естетична гінекологія і антіейдж медицина.
Дитячий хірург
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні гриж, кіст, доброякісні новоутворення (фіброма, папілома, гемангіома, лімфангіома) та інше.
Нарколог
Детоксикационная терапія амбулаторно і вдома, лікування алкогольної та ігрової залежності.
Мамолог, Онколог
Лікар займається комплексним лікуванням доброякісних та злоякісних новоутворень молочної залози. Виконує хірургічні втручання, призначає курси хіміотерапії. Проводить біопсію молочної залози під контролем УЗД. Лікує фіброаденоми, гінекомастію, мастопатію, гіпертрофію молочної залози та інші хвороби.