Сторінка 18. Дерматологи в Києві

Діана
Завдяки Ірині Ігоревні я нарешті позбулася акне, яке мене турбувало з підліткового віку!
14 вересня '16 г.
Роман
Большое спасибо за проведенное лечение!
19 вересня '16 г.
Все омолаживающие процедуры доверяю только Ирине Лазук, потому что знаю ее профессиональные знания и способности. Как никак уже полтора года пользуюсь ее услугами. Лицо мне привела в порядок, кожа идеально чистая и в тонусе. Прекрасно!
Валентин Сергеевич
Обратился к Лазук Ирине Игоревне с проблемой акне на лице. Единственное, что она сделала , это раскрутила меня на шесть тисяч гривен, назначив какие-то капельницы, которые якобы должны были помочь мне. В итоге, проблема осталась, деньги на ветер. Обещенный диагноз так и не был поставлен. Советую всем обратиться к другому врачу.
Маргарита
Регулярно посещаю Викторию Валерьевну, результатом довольна. Даже коллеги по работе замечают результат.
08 серпня '16 г.
Благодарю за подробную и полезную консультацию.
01 вересня '16 г.
Косметолог, Лазеротерапевт
Лікар займається лікуванням захворювань шкіри та волосся. Проводить атравматичну, ультразвукову та комбіновану чистку обличчя. Спеціалізується на мезотерапії, біоревіталізації. Консультує з питань догляду за чутливою шкірою обличчя. Виконує корекцію гіперпігментації, контурну пластику скул, ліполіз та підтяжку шкіри VelaShape.
Київ вул. Січових Стрільців 44 м.Площа Незалежності379м.Лук'янівська216
Подолог
Лікар-подолог спеціалізується на лікуванні захворювань стоп, нігтів нижніх кінцівок, гіперфункції потовиділення. Займається корекцією нігтьової пластини за допомогою скоб, лікуванням врослого нігтя, видаленням мозолів, натоптишів, бородавок, тріщин. Проводить терапевтичні заходи по лікуванню і профілактиці онихомикоза, гіпергідрозу, гіперкератозу.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-03-17
Педіатр, Хірург дитячий
Подолог
Лікар спеціалізується на подології. Проводить лікування тріщин, видалення мозолів, видалення бородавок, протезування нігтьової пластини, видалення запалення у бічних валиках, резекцію нігтьової пластини
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Київ м. Ірпінь, вул. Миколи Сингаївського, 6Б