Ольга Федорова
Мені чоловік подарував сертифікат в Люмі Дент , і я вирішила встановити вініри на передні зуби. Встановлював мені лікар Кузін Олександр Євгенович. Обирала лікаря по відгукам, і не даремно довірилась. Результат мені сподобався дуже, чоловік теж зацінив. Можу сказати одне в Люмі Дент працюють професіонали!
Кіріл Розумєй
Був на консультації по встановленню вінірів на зуби в Люмі-Денті на Солом'янці у стоматолога ортопеда Кузіна О.Є. Дуже сподобалася консультація, лікар професіонал, склали повний план лікування і вже зовсім скоро йду на встановлення вінірів і матиму ідеальну усмішку
22 грудня '24 г.
Єгор Мартинов
Враження від візиту просто супер! Був в клініці на Оболоні в Люмі-Денті, Кузін О.Є. поставив коронку на передній зуб. Усе пройшло швидко та безболісно. Рекомендую всім!
Марина Василенко
Звернулася до стоматолога-ортопеда Кузіна О.Є. в Люмі Дент і залишилася дуже задоволена! Лікар дуже професійний, уважно вислухав усі мої запитання і відповів на них. Відразу зрозуміла, що лікар знає свою справу, тому зробили всі необхідні знімки і план лікування прямо на місці. Встановили коронки на 2 зуба, сама процедура пройшла безболісно, і результат просто чудовий, мені все сподобалось адже було враховано всі мої побажання
08 грудня '24 г.
Стоматолог-ортопед, стоматолог, стоматолог-протезист
Кузін Олександр Євгенович – лікар стоматолог ортопед, протезист в мережі стоматологічних клінік «Люмі-Дент» в Києві. Спеціалізується на відновленні функціональності та естетики зубів, знімному та незнімному протезуванні, мікропротезуванні та протезуванні на імплантах. Досвідчений фахівець із встановлення мостовидних протезів, вінірів, люмінірів та куксових вкладок.
Ольга Федорова
01 березеня '25р.
Консультація безкоштовна
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Хірург-імплантолог, стоматолог-ортодонт, стоматолог
Сидоренко Дмитрий Юрьевич
Київ
житловий масив Чайки, вул. Печерська, 4 (Петропавлівська Борщагівка)
м. Академмістечком.Сирецьм. Берестейська
Стоматолог-ортодонт, стоматолог
Сухарева Алена Николаевна
Стоматолог, стоматолог-ортопед
Цымбалюк Александр Владимирович
Шуминский Евгений Валерьевич
Стоматолог дитячий, стоматолог
Леоненко Александр Андреевич
Лікар виконує наступні лікувальні процедури та операції: консультація стоматолога-терапевта, проведення КТ дослідження та складання плану лікування. Спеціалізується на обробці, пломбуванні та терапії зубних каналів, на пломбуванні 1-4 канальних зубів, знятті коронок, видаленні штифтів, накладанні фотополімерних пломб та художній реставрації зубів. Також лікар спеціалізується на професійній гігієні ротової порожнини у дітей та проводить урок гігієни зубною щіткою для малечі.
Резниченко Оксана Викторовна
Шматалюк Владимир Эдуардович
Лікар виконує наступні лікувальні процедури та операції:консультація пацієнтів, проведення КТ дослідження та складання плану лікування. Володимир Едуардович спеціалізується на обробці, пломбуванні та терапії зубних каналів, на пломбуванні 1-4 канальних зубів, знятті коронок, видаленні штифтів, накладанні фотополімерних пломб та художній реставрації зубів.
Стоматолог-хірург
Нелипа Дмитрий Петрович
Хіруг-стоматолог першої кваліфікаційної категорії, основні напрями — імплантологія, реконструктивна хірургія
Стоматолог, пародонтолог
Мазур Ирина Петровна
Лікар-стоматолог вищої кваліфікаційної категорії, доктор медичних наук, професор кафедри стоматології