Сторінка 14. Алергологи в Києві

Фільтр: (Знайдено 132 лікаря 91 відгук) Сортування
Доктор толковый и умный, подробно рассказывает о проблеме и как от нее избавиться.
07 серпня '16 г.
Влада
Я поражена качеством лечения. Такой опытный врач в нашей стране редкость.
05 жовтня '16 г.
Всю информацию получила, очень хороший специалист и человек.
21 липня '16 г.
Инна
Консультацией я осталась очень довольна, лечением тоже - ребеночку стало гораздо лучше
07 вересня '16 г.
Костя
Видно, что доктор опытный. Врач объяснил много по моей проблеме. Спасибо.
21 вересня '16 г.
Лилия
Долго и безуспешно пытались самостоятельно вылечиться, в итоге обратились в клинику - доктор умничка, назначила правильное лекарство, аллерген выяснила, да и за нашу "самостоятельность" ругать не стала, просто все подробно и обстоятельно объяснила
08 серпня '16 г.
Педіатр, дитячий гастроентеролог
Лікар-педіатр, гастроентеролог займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту у дітей. Здійснює контроль за стан здоров'я і розвитку дітей до року, займається профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту, харчових алергій. Володіє навичками інструментальної діагностики роботи шлунково-кишкового тракту. Алла Олександрівна веде консультативний прийом, застосовує індивідуальний підхід. До неї звертаються при різних порушеннях в роботі травної системи у дітей: гастритах, алергічних реакціях на їжу, при кольках, здутті живота, непереносимості певних харчових продуктів (лактози, глютену).
Київ вул. Старонаводницька, 13 (прим. 126 В в бук.А, секція Д) м.Печерська65м.Звіринецька1410м.Палац Україна3117
Дієтолог-нутриціолог
Консультація 350/680 грн.