Сторінка 26. Акушери-гінекологи в Києві

Светлана
К Ушакову ходила несколько раз на плановый медицинский осмотр. Доктор меня полностью устроил. Потом, когда появились проблемы с репродуктивной системой, я снова обратилась к нему. Опять он меня порадовал результатом, и я осталась полностью довольной.
Лариса
Когда у дочери начались первые месячные, у неё были невыносимые боли и головокружение. Мы сразу обратились к Дмитрию Сергеевичу. Он детально провёл осмотр, назначил лечение. Теперь месячные уже не кажутся такими страшными для моей дочери. Спасибо доктору за такой результат.
Долго выбирали специалиста, проходили множество обследований и анализов, намучались уже. Галина Владимировна помогла. Дай Бог ей здоровья!
01 вересня '16 г.
Консультировалась у доктора Стрелко перед родами. Очень толковый специалист.
12 грудня '16 г.
Инна
Хожу не первый год сама и советую своим подругам. Никаких претензий к врачу.
13 вересня '16 г.
Вера М.
Наблюдаюсь у Анны Александровны и могу сказать только хорошее. Очень толковый врач и хороший человек!
06 вересня '16 г.
Гінеколог, УЗД-фахівець
Алла Валентинівна – лікар-гінеколог та УЗД-фахівець вищої категорії з багаторічним досвідом роботи. Проводить консультативні прийоми пацієнток гінекологічного профілю. Займається питаннями жіночого репродуктивного здоров'я. Виконує гінекологічні та акушерські ультразвукові дослідження, фолікулометрію, цервікометрію, УЗД на всіх термінах вагітності, кардіотокографію. Проводить малі оперативні втручання.
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Сидоренко Яна Сергіївна - молодий і перспективний акушер-гінеколог, який займається діагностикою та лікуванням широкого спектра жіночих захворювань. Вона проводить профілактичні огляди, кольпоскопію, ультразвукову діагностику, а також спеціалізується на корекції гормональних порушень, лікуванні доброякісних новоутворень та веденні вагітності. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал», щоб отримати професійну консультацію та якісну медичну допомогу.
Київ вул. Оболонська Набережна 1, корпус 2 м.Оболонь367м.Почайна3511
Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Федорій Ілона Станіславівна - досвідчений акушер-гінеколог, який поєднує сучасні методи діагностики та лікування з індивідуальним підходом до кожної пацієнтки. Вона спеціалізується на ультразвуковій діагностиці, кольпоскопії, гістероскопії та проведенні малоінвазивних гінекологічних операцій. Крім того, лікар займається веденням вагітності, лікуванням запальних та ендокринних захворювань, а також допомагає жінкам у питаннях контрацепції та планування вагітності. Запишіться на прийом у «Оксфорд Медікал» і отримайте якісну медичну допомогу.
Лікар акушер-гінеколог з медичною освітою та спеціалізацією в сфері жіночого здоров’я. Проходила професійні тренінги та майстер-класи з питань контрацепції, ультразвукової діагностики, патологій матки та цервікального скринінгу. Надає широкий спектр послуг – від консультацій до інвазивних процедур (біопсія, кріодеструкція, введення ВМК, фетальний моніторинг). Займається лікуванням інфекцій, запальних процесів, доброякісних новоутворень і гормональних порушень у жінок.