Мікілюк Алла Валентинівна

Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець
Лікар вищої категорії
Лікар акушер-гінеколог вищої категорії. Надає послуги з лікування безпліддя, доброякісних новоутворень яєчників і матки, підбір методу контрацепції, введення і видалення внутрішньоматкових контрацептивів. Закінчила Харківський державний медичний університет.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініках:
Київ ш. Харківське, 49 А м.Харківська368м.Позняки469м.Вирліца4110
Київ вул. 49-а Садова, 28 м.Осокорки209м.Славутич209

Александра
07 січня '17р.
Благодаря Алле Валентиновне я теперь на третьем месяце беременности. СПАСИБО!!!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 1988 р. - Харківський державний медичний університет на лікувальному факультеті.
  • 1990 р. - Львівський державний медичний університет ім. Данила Галицького. Данила Галицького.
  • 1990 р. - субординатура акушерства та гінекології.
  • 1993 р. - інтернатура акушерства та гінекології на базі Луцького клінічного пологового будинку.
  • Спеціалізація з УЗ-діагностики, Київська національна медична академія післядипломної освіти ім. Шупика. Шупика.

Курси підвищення кваліфікації

• «Актуальні питання онкогінекології. Організація скринінгу раку шийки матки», Львівський медичний університет ім. Данила Галицького, ф-т УЗ-діагностики ім. Шупика. Данила Галицького, ф-т післядипломної освіти.
  • «Гінекологічна ендокринологія», Львівський державний медуніверситет, ф-т післядипломної освіти.

Участь в асоціаціях

«Цитологічний скринінг раку шийки матки», Київ. «Менопауза і репродуктивне здоров'я жінки», Тернопіль. «Інтеграційні ініціативи в акушерстві та гінекології», Львів. «Антигомотоксична терапія в гінекології», Луцьк. «Сучасні принципи діагностики, профілактики та лікування захворювань кістково-м'язової системи», Київ. «Актуальні питання сучасного акушерства», Тернопіль. «Вакцинопрофілактика передракових станів і раку шийки матки в Україні: досягнення та перспективи», Рівне. Стажування з онкогінекології на базі Волинського обласного онкологічного диспансеру.