Сторінка 8. Приватні лікарі у Херсоні
4 відгука
Екатерина
Здравствуйте руководство клиники Взгляд, обратите внимание на АДМИНИСТРАТОРА В ГОРОДЕ ХЕРСОНЕ, вы направляете ту да из Симферополя делать уколы, рассказываете, что там войдут в наше положение, как мы из далека и ограничены во времени и приезжают туда больные люди за помощью, а там нам нахамили и отказали в услугах вашей клиники. Вышел наш который направлял туда, врач Вадим Павлович,я обратилось к нему за помощью. Он просто опустил голову и сказал все вопросы к администратору. Как это можно назвать , кидалово, больного человека, инвалида первой группы. это так поступает врач, который лечит. ПОЗОР!!!мЫ ВСЮ НОЧЬ ПРОСТОЯЛИ НА ГРАНИЦЕ, ПОТОМ С 3 ЧАСОВ УТРА просидели на влкзале и вот так нас 08.30 встретил без настрояния уставший администратор. потому что мы ее попросили если можно сделать нам процедуры в первых рядах. Дальше все унижения я не хочу писать и вспоминать. Позор вашим сотрудникам!!! И нашему лечащему врачу Вадиму Павловичу, позор!!!!
20 вересня '17 г.
Стас
Лечился у этого специалиста. Очень рад тому, что папал именно к нему.
05 жовтня '16 г.
Катя
Наш любимый доктор, детки ее любят
13 вересня '16 г.
Максим
Помогла вылечить конъюнктивит. Спасибо
24 червеня '16 г.
Педіатр
Педіатр Лисенко Галина Миколаївна спеціалізується на виявленні та лікуванні гострих респіраторних інфекцій у дітей, а також вроджених і набутих патологій. Проводить консультацію, на якій оглядає дитину, дає оцінку його розвитку, визначає збої в органах і їх системах, ставить діагноз. Проводить лікування дитячих захворювань (кір, краснуха, вітряна віспа, свинка), ГРВІ, хронічної пневмонії, алергічного діатезу, ревматизму і іншого. Практикує масаж немовлят. Дає практичні рекомендації по догляду за новонародженим. Виробляє плановий обхід з метою огляду і контролю за якістю догляду новонароджених немовлят. Видає медичні довідки для дитячих установ.
вул. Петренко, 30
Лікар Гладкий Вадим Павлович компетентний в питаннях діагностики і лікування очних хвороб. Здійснює дослідження та перевірку очного дна. Професійна діяльність полягає в лікуванні запальних, вірусних, бактеріальних та інших патологій очей. Проводить хірургічне лікування косоокості, а також хірургічне та лазерне лікування глаукоми і катаракти.
вул. Кулика, 117
Доктор Гуржій Олена Михайлівна спеціалізується в області стоматології. Лікар проводить консультації пацієнтів і призначає схему лікування. Гуржій Е.М. проводить терапевтичне лікування зубів (в тому числі карієсу і пульпіту), ясен, надає послуги видалення зубного каменю, пломбування кореневих каналів і зубів із застосуванням сучасних склоіномірні і фотополімерних пломб. Здійснює також відбілювання зубів ..
вул. Кулика, 96
Масажист
Лікар Соколенко Арсеній надає послуги лікувального і професійного масажу. Практикує роботу як в масажному салоні, так і вдома. Займається вправлением хребців і усуненням защемлень. Робить класичний і лікувальний масаж спини, комірцевої зони, рук, ніг, точковий масаж стоп і голови, загальний масаж усього тіла, антицелюлітний масаж з натуральним медом.
вул. Карла Маркса, 103/39
Косметолог
Лікар Олефіренко Ніна Вікторівна висококласний фахівець в сфері косметології. Консультує з питань, що стосуються нешкідливості методу лазерної епіляції. На високому рівні надає послуги по лазерної епіляції рук, ніг, губ, брів і зони бікіні.
пр-т Ушакова, 81
Гаран Юлия Игоревна
Лікар займається діагностикою та лікуванням захворювань терапевтичного профілю. Приймає пацієнтів з ГРВІ, пневмонією, сечокам'яною хворобою, гастритом, гіпертонічною хворобою, пієлонефритом, холециститом, подагрою. Також лікує остеохондроз та вегетосудинну дистонію. Консультує з питань вакцинації.
вул. Ушакова, 35 А
Лікар надає широкий спектр послуг у напрямку терапія. Займається виявленням та лікуванням захворювань дихальної і серцево-судинної систем, органів шлунково-кишкового тракту. При певних показниках вирішує питання про термінову госпіталізацію людини або його напрямку до іншого фахівця.