Реабілітологи у Херсоні

Павел
Ответила на все вопросы, составила курс реабилитации после травмы. Я доволен
21 травня '16 г.
Дмитрий
Помогла мне восстановиться после болезни. Прекрасный человек и врач.
06 липня '16 г.
Алексей Владимирович
Меня несколько лет беспокоило правое колено. В деревне упал в воду неудачно, и с тех пор какая-то ломота. Ко врачам не обращался, думал пройдет само, но после того, как ломота в суставе видимо начала усиливаться, решил обратиться к ортопеду. Александра Сергеевича посоветовал знакомый. Он - очень грамотный врач и приятный собеседник. Уже после первого приема уходил с надеждой. Лечение мое заняло почти три недели - целый курс золотые руки врача приводили мою ногу и колено в норму. В итоге боль отступила.
28 серпня '17 г.
Остеопат, кінезіолог, прикладний кінезіолог, голкотерапевт, голкорефлексотерапевт, мануальний терапевт, реабілітолог, вертебролог
Записатися на прийомЗа місяць записан 1 пацієнт
Консультація от 800
Реабілітолог
Реабілітолог Надич Марія спеціалізується на відновленні фізичного здоров'я пацієнтів, які перенесли різного роду захворювання, а також після оперативного втручання. Проводить консультації, де практикує застосування різних видів фізичної реабілітації за всіма основними клінічними профілями недуги. Допомагає пацієнтам, які перенесли інсульт, ампутацію кінцівок, переломи кісток, розриви зв'язок і м'яких тканин. Надає відновлює дію для тих, хто переніс інфаркт міокарда, дихальну недостатність, неврит лицьового нерва та інше. Спеціалізується на лікувальному масажі спини. Проводить точковий масаж стоп і всього тіла. Практикує антицелюлітний масаж.
Херсон вул. Потьомкінська, 106
Травматолог, Ортопед, Реабілітолог
Спеціаліст Шиїтів Олександр Сергійович - лікар з 13-річним стажем роботи. Займається діагностикою та терапією хвороб кістково-суглобового апарату запального, дегенеративного, травматичного та інфекційного характеру. Доктор надає допомогу в складанні плану реабілітації після травматичного пошкодження суглобів і хребта. Володіє навичками проведення амплипульс-терапії, ударно-хвильової терапії, а також спеціалізується на комп'ютерному витягненні (TRA-computer).