Лікарі ортопеди в Харкові (метро Левада)

Замечательный доктор, очень внимательный, профессионал своего дела.Удаление двух зубов,с флюсом и кистой я фактически не почувствовала.
20 листопада '25 г.
Ортопед, щелепно-лицьовий хірург
20 листопада '25р.
Ревматолог
Анна Романесовна є висококваліфікованим фахівцем в галузі ревматології. Приймає з наступними захворюваннями: ревматоїдний артрит, остеоартрит (артроз), реактивний артрит, подагра, псоріатичний артрит, неуточнений артрит, запальні спондилоартрити, постінфекційний артрит, системний червоний вовчак та інші.
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-12-04
Невропатолог
Лікар невропатолог, займається лікуванням порушень кровообігу (мозкового), хвороб нервової системи, вегетативної дисфункції, болі в суглобах і спині. Закінчила Харківський національний медичний університет.
Невропатолог
Лікар невропатолог першої категорії. Спеціалізується на лікування радикуліту, епілепсії, мігрені, невриту, вегетосудинної дистонії, прострілу і ін.