Сторінка 12. Лікарі в Харкові (метро Університет)
Знайдено 222 лікаря
2 відгука
Наукова ступінь
Категорія
Ніна
Дуже задоволена лікарем. Ірина Володимирівна - фахівець своєї справи. Прийом пройшов на найвищому рівні, все доступно пояснила, обстежила, та призначила лікування. Зараз почуває себе просто відмінно. Дуже вдячна лікарю за турботу про моє здоров'я! А від себе хочеться побажати тільки успіхів у професійній діяльності та здоров'я !!!
18 грудня '19 г.
Олег
Лікар дійсно професіонал своєї справи. Людина, яка перевернула деякі мої уявлення про неврологію, я сам лікар-інтерн, що правда трішки іншої галузі. І як людина, яка тісно пов'язана з медициною, можу сказати, що Наталя Сергіївна чудовий професіонал. Дуже грамотно діагностувала проблему і аргументувала всі призначення. Все пройшло просто на вищому рівні.
27 грудня '19 г.
Консультативна допомога, нейрофизиологическое дослідження, доплер судин голови і шиї, ведення пацієнтів у денному стаціонарі.
Діагностика та лікування вертеброгенних захворювань, судинних захворювань ЦНС, ДНП з елементами психосоматичних порушень.
Веде консультативний прийом, лікування, профілактику та реабілітацію хворих з ураженням центральної нервової системи. Особливе значення приділяє попередженню судинних захворювань головного мозку.
Займається лікуванням, профілактикою хвороб ЛОР-органів. Здійснює оперативні втручання із застосуванням сучасного ендоскопічного обладнання Stryker.
Спеціаліст в області лікування захворювань ЛОР-органів, володіє всіма сучасними методами лікування, в тому числі оперативними.
Займається діагностикою та лікуванням захворювань ЛОР органів, в тому числі проводить малі оперативні втручання (аденотомию, поліпотоміі, гайморопункцію).
Надає консультативний прийом, зняття і розшифровка ЕКГ, ведення хворих у денному стаціонарі, виїзд на будинок.
Терапевт, кардіолог
Комплексний індивідуальний підхід при лікуванні пацієнтів з гіпертонічною хворобою, ІХС, хронічною серцевою недостатністю, кардіоміопатією, порушеннями ритму серця. Лікуванні кардіологічних хворих, що мають в анамнезі супутні патології. Зняття і розшифровка ЕКГ з призначенням лікування.
Лікар загальної практики, сімейний лікар
Надання невідкладної допомоги. Профілактика, діагностика, лікування захворювань терапевтичного профілю.
Ревматолог
Ведення пацієнтів ревматологічного профілю. Успішно застосовує в програмах комплексного лікування методи фізіотерапії, голкорефлексотерапії, лікувальну фізкультуру, масаж.