Лікарі психіатри в Харкові (метро Палац спорту)

Надежда Николаевна
На мой взгляд врач очень квалифицированный, сразу вникла в мою проблему, обрисовала все симптомы, которые я испытываю, после недолгой беседы. Дала мне достаточно много рекомендаций и советов. Помогла мне разобраться в своих ошибках. Не за один раз, конечно, но прогресс на лицо.
Психиатр, Психотерапевт
Ліана Володимирівна спеціалізується на лікуванні депресивних, тривожних, посттравматичних стресових розладів, анорексії і булімії, безсонні, а також шизофренії. У лікуванні застосовує такі види терапії як: індивідуальна, групова, когнітивно-поведінкова, гештальт-терапія та арт-терапія
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-22
Психіатр, дитячий психіатр
Досвідчений та уважний лікар. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні розладів психіки та поведінки у дорослих та дітей, порушення сну, панічних атак у дорослих.
Невролог, Психіатр
Лікар-невролог, психіатр, доктор медичних наук надає консультаційні послуги, проводить діагностику, лікування і профілактику різних психоневрологічних патологій, серед яких епілепсія, пароксизмальні стану (мігрень, дистонія, невралгія, гіпертонічний криз, ішемічні атаки та ін.), Тривожно-депресивні стани , панічні розлади, порушення сну, головні болі і багато іншого.
Психіатр дитячий
Записатися на прийомОстанній запис був 2025-09-22