Резнік Сюзанна Натановна

Дерматолог, дерматовенеролог
лікар вищої категорії
Резник Сюзанна Натановна спеціалізується в області косметології і дерматовенерології. До компетенції лікаря входить діагностика і лікування шкірних хвороб, а саме псоріазу, екземи, акне, лишаю, дерматитів, висипів, пігментації. Володіє навичками використання апаратних, ін'єкційних методів, видаляє доброякісні новоутворення (бородавки, папіломи) за допомогою кріодеструкції, електрокоагуляції і радіохвиль. Допомагає поліпшити стан шкірних покривів, зберегти молодість на довгі роки і провести корекцію форм губ, виличної зони.

або звертайтеся за телефоном:

Лікар працює в клініці:

Вероника
01 липня '18р.
Сюзанна Натановна моя личная кудесница, благодаря ее процедурам и пахучим масочкам мое лицо гладенькое как попка младенца. Оказывается быть красавицей так просто, всего навсего нужно знать Сюзанну.
Лора
26 червеня '18р.
Делала У Сюзанны Натановны коллекцию линии губ. Результат превзошел все ожидания! Сюзанна хороший специалист, и я теперь постоянно пользуюсь ее услугами. Я очень довольна!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• 2009 р. — Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця, медичний факультет, спеціальність «Лікувальна справа».
  • Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика, спеціальність «Лікар загальної практики – сімейний лікар».

Участь в асоціаціях

• Українська асоціація лікарів дерматовенерологів і косметологів.

Лікар-дерматолог, дерматовенеролог надає послуги

• Консультація дерматовенеролога;
  • Діагностика та лікування захворювань шкіри у дорослих та дітей;
  • Радіохвильове видалення доброякісних новоутворень шкіри;
  • Кріодеструкція новоутворень;
  • Електрокоагуляція новоутворень;
  • Плазмоліфтинг;
  • Мезотерапія;
  • Ін’єкційні косметологічні процедури;
  • Апаратні косметологічні процедури;
  • Корекція форми губ, виличної зони;
  • Косметологічні процедури для покращення стану шкіри та омолодження.

Лікар-дерматолог, дерматовенеролог займається лікуванням захворювань

• Дерматити різного генезу;
  • Грибкові захворювання шкіри;
  • Контагіозний молюск;
  • Пігментація шкіри;
  • Проблемна шкіра обличчя;
  • Доброякісні новоутворення шкіри (папіломи, бородавки, кератоми, невуси).