Мартовицька Катерина Вікторівна
Сімейний лікар, Кардіолог, Гастроентеролог, Дієтолог
Лікар першої категорії
Катерина Вікторівна спеціалізується на невідкладній допомозі, амбулаторному спостереженні, медичному супроводі дітей з 6 років, предоперационному спостереженні. Надає послуги зі складання індивідуального плану обстеження і лікування для людей із захворюваннями бронхо-легеневої, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, та інших станів. Розробляє індивідуальні плани харчування і способу життя з метою корекції маси тіла для спортсменів, вагітних, при надмірній і недостатній вазі.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініках:
Ангелина
03 січня '17р.
Давно "дружим" с врачом, наблюдает всю нашу семью. Всегда довольны консультациями
Леся
12 грудня '18р.
Это врач, изменивший мое отношение к медицине и медикам. Наблюдаюсь у Екатерины Викторовны около 6 лет, значительно поправила свое здоровье. Специалист широкого профиля, рекомендую. И моя мама, и дочь, и муж - все к ней обращаемся. Всегда все спокойно расскажет, обьяснит что и почему. Очень благодарны. Здоровья в нашей семье прибавилось!
- Консультація терапевта
- Лікування стенокардії
- Лікування гострої респіраторної вірусної інфекції
- Лікування гастриту
- Лікування ожиріння
- 2004 р. — Харківський Державний Медичний Університет;
- 2006 р. — інтернатура на базі ХДМУ за спеціальністю «Сімейна медицина».
- Харківська медична академія післядипломної освіти, ординатуру з сімейної медицини, 2012 р.
- Дніпровський інститут традиційної та нетрадиційної медицини, спеціальність «Дієтологія», 2016 р.
Курси підвищення кваліфікації
- 2007 р. — стажування на робочому місці у відділенні кардіології та ревматології ОКЛ м. Харькова;
- 2012 р. — підвищення кваліфікації в ординатурі на кафедрі сімейної медицини ХМАПО, м. Харків;
- 2015 р. — курси підвищення кваліфікації з сімейної медицини КМАПО ім. П.Л. Шупика;
- 2016 р. — курс навчання дієтології на базі Дніпропетровського інституту традиційної та нетрадиційної медицини, сертифікат «Дієтолога»;
- Постійна участь у медичних семінарах та тренінгах, медичних конференціях з кардіології, гастроентерології, сімейної медицини.
Схожі спеціалісти:
Гепатолог, інфекціоніст, терапевт
Дерматолог, терапевт, рефлексотерапевт, невролог, трихолог, епілептолог