Карпенка Зоя Михайлівна

Лікар невролог. Надає послуги з діагностики та лікування захворювань нервової системи у дорослих та дітей. Закінчила Івано-Франківську медичну академію.
Запис до лікаря через сервіс Likarni.com тимчасово припинений

Саша
12 червеня '17р.
Отличный невролог. После нескольких приёмов исчезла проблема!
22 лютого '17р.
Несколько раз была на консультации у Зои Михайловны. Очень грамотный и толковый специалист. Поэтому, когда дочке понадобилась помощь невролога, сразу записала её на приём к Карпенко. Она сразу нашла подход к ребёнку, подобрала нам эффективное, но безопасное лечение. Очень довольны.
Ліля
18 грудня '16р.
Я практически не спала – бессонница замучила. Вместе с Зоей Михайловной разобрались, в чем причина. Назначенные лекарства и процедуры дали хороший результат. Сплю всю ночь.
Надежда
31 жовтня '16р.
Еще в школе поставили диагноз ВСД, головные боли мучали постоянно, мешали спать и работать. После пройденного курса лечения, который назначила Зоя Михайловна, жуткие мигрени прошли. Чувствую себя значительно лучше.
22 вересня '16р.
Спасибо, что помогли моему ребенку!!!
Оцініть лікаря за десятибальною шкалою
(відмітка "10" — найвища оцінка)

• Івано-Франківська медична академія, лікувальна, Івано-Франківськ;
  • Інтернатура з неврології на кафедрі неврології та рефлексотерапії КМАПО.

Лікар-невролог надає послуги:

• консультативний прийом;
  • призначення фізичної реабілітації;
  • проведення паравертебральних маніпуляцій;
  • призначення фізіотерапії;
  • призначення додаткових досліджень;
  • діагностика та лікування черепно-мозкових травм;
  • лікування інфекційних, запальних і вірусних захворювань нервової системи