Дмитрієв Ігор Олегович
лікар вищої категорії
Лікар-невролог вищої категорії. Надає послуги з лікування захворювань нервової системи, лікує остеохондроз методами мануальної терапії, рефлексотерапії, володіє реабілітаційними та фізіотерапевтичними навичками. Закінчив медичний факультет Ужгородського національного університету.
або звертайтеся за телефоном:
Лікар працює в клініці:
Олександра
06 січня '25р.
Хочу висловити величезну вдячність лікарю, він - професіонал своєї справи, просто кращий з тих в кого була, одразу знайшов проблему, призначив лікування яке допомогає
Ярослав
20 грудня '24р.
Хороший уважний лікар, який детально пояснив мій стан, вислухав. Прийом був комфортний. Дякую
Володимир
13 грудня '24р.
Уважний лікар , пояснює зрозуміло, назначив лікування, що полегшило мій біль у попереку.
Вікторія
25 жовтня '24р.
Лікар дуже гарно нас проконсультував. Надав всі необхідні рекомендації. Плануємо ще записуватися до цього лікаря на візит, нам дійсно все дуже сподобалось.
21 грудня '16р.
Игорь Олегович толковый врач-невролог. Для лечения использует современные методы терапии и эффективные препараты. Обращался к Дмитриеву, остался доволен лечением. Советую воспользоваться его услугами.
10 жовтня '16р.
Доктор просто замечательный, жалею только, что раньше к нему не обратилась.
Галина
12 серпня '16р.
Очень грамотный врач. Рекомендую.
Артем
26 липня '16р.
У меня период экспериментов с поиском знающего невролога закончился. Уже 2 года у Дмитриева лечусь и наблюдаюсь – отличный врач.
Людмила
24 січня '25р.
Прекрасний лікар, вислухав та призначив дієве лукування. Рекомендую
- Консультація невролога
- Лікування панічних атак
- Лікування тривожності і нервозності
- Лікування безсоння
- Лікування остеохондрозу
- Ужгородський національний університет, медичний факультет (1986)
Курси підвищення кваліфікації
- ТУ (тематичне удосконалення) «Лікування остеохондрозу з елементами мануальної терапії та рефлексотерапії».
Лікар-невролог займається лікуванням захворювань
- Невріт лицевого нерва