КТ (комп'ютерна томографія) в Києві - Шевченківський район

Сб Нед
Дина
Проходила радиоволновое лечение эрозии шейки матки в этом центре. Все прошло хорошо и практически безболезненно. Больше боялась))
Роман П.
В последнее время стали сильно уставать ноги, а к вечеру отекают. Обратился в Медиленд. Обслуживанием в клинике доволен. Врач провел диагностику с помощью УЗИ. Обнаружилось варикозное расширение вен. Сейчас прохожу курс лечения, ношу трикотаж, пью лекарство.
Полина П.
Консультацией и лечением у флеболога в Медиаленд остался доволен. Все быстро и понятно, а главное эффективно:)
Робила чистку в даній клініці Все настільки сподобалось ,що буду приходити ще і ще .Дуже турботливий персонал та лікарі .Весь час забуваю за візит до стоматолога ,тому велике дякую за нагадування та турботу клініки .Нове та сучасне обладнання ,стильний мікроскоп ,вся робота на вищому рівні . З таким підходом та турботою можно сміливо не боятися стоматологів такого рівня .Рекомендую клініку та лікарів які роблять все на вищому рівні
Коля Котов
Не дивлячись на вихідний день та вечірній час лікар приїхав та полікував зуб від болю,за що велика вдячність, в попередній клініці навіть не могли зрозуміти який зуб запалений. Сучасне обладнання та безболісне лікування. Можу рекомендувати клініку як професіональними фахівцями своєї роботи.
Наталя Зелёная
"Довго шукала стоматологію з лікарями професіоналами та індивідуальним підходом .За рекомендацією та відгуками потрапила сюди . Сказати ,що я та моя сімʼя задоволені не сказати нічого . Приємний персонал ,який привітливо зустрів ,запропонували каву ,чай з цукерками . Найновітніші технології ,мені та моїм дітям було зроблено кт з усіма поясненнями . Ми потрапили до найкращих лікарів ,які дуже відповідально та професіонально відносяться до своєї роботи . Всі дуже турботливі ,так як ми потрапили до декількох лікарів ,кожен з них розповів план лікування .Спершу в нас була чистка ,яка пройшла просто чудово ,без болю ,хоча я дуже боялась та переживала .А дітки взагалі нічого не відчули ,все пройшло просто чудово .І наступний наш крок було лікування ,я всім задоволена ,так як лікували діткам ,то такого чудово підходу ,я ще не бачила в жодній стоматології . Дякуємо за вашу турботу ,професіоналізм та якісне лікування Всім задоволена на всі 200 % Рекомендую всім цю клініку ,бо тут тільки найкращі лікарі ,найкращий персонал та найновітніші технології та принципи лікування !"
Київ пр-т Берестейський (Перемоги), 5-В
м.Вокзальна
Медичний центр Dr. Care Clinic – це інноваційна клініка, що використовує передові цифрові технології для діагностики та лікування. Наше обладнання відповідає найвищим стандартам, а спектр послуг включає терапію, ендодонтію, хірургію, ортопедію, ортодонтію та пародонтологію. Ми пропонуємо безболісне лікування, включаючи лікування уві сні. У Dr. Care Clinic...
  • Комп'ютерна томографія двох щелеп (Акційне) 850
  • Компьютерна томографія двох щелеп 1 000
Сеть клиник "Медиленд"
8,4
Київ вул. Ростиславська (Маршала Рибалка), 11 Б
м.Лук'янівська13 4 м.Політехнічний інститут20 4
Багатопрофільний медичний центр "Mediland" у м.Київі – це оперативне консультування, професійне лікування. Лікарі у "Mediland" проводять хірургічне втручання будь якої складності. У нас працює сучасний та комфортабельний стаціонар для дітей та дорослих. Завдяки сучасному обладнанню "Mediland" лабораторні дослідження та діагностика є на найвищому рівні. ...
  • МЗКТ ангіографія аорти (аортографія)та клубових артерій з введенням контрасту 4 800
  • МЗКТ головного мозку та кісток черепа 1 400
  • МЗКТ головного мозку з контрастним підсиленням 3 100
  • МЗКТ головного мозку та м'яких тканин шиї з введенням контрасту 4 400
  • МЗКТ грудного відділу хребта 1 600
  • МЗКТ індивідуальної області з введенням контрасту (за погодженням із лікарем) 3 400
  • МЗКТ кісток лицьового черепа, включаючи орбіти 1 400
Київ вул. Гоголівська, 39
м.Лук'янівська17 5 м.Університет27 11 м.Площа Незалежності37 15
Спеціалізований медичний центр "Бремен" - це німецька стоматологічна клініка, яка гарантує європейську якість за вітчизняну ціну. Всі матеріали, використовувані в роботі, закуповуються безпосередньо у зарубіжних постачальників, що гарантує їх якість.
  • Копьютерного томографія (3D) (2 щелепи) 750
Київ вул. Огуречна, 69 / вул. Івана Виговсього, 3
м. Нивки м.Святошин м. Берестейська
Стоматологічні центри мережі клінік Viva – це повний спектр стоматологічних послуг для дорослих та дітей. Стоматології оснащені новим італійським обладнанням й відповідають всім вимогам та стандартам сучасної медицини – по рівню кваліфікації спеціалістів, спектру послуг та мають стильний сучасний дизайн. Лікарі наших центрів є кваліфікованими фахівцями з...
  • КТ однієї щелепи (без опису) 590
  • КТ двох щелеп (без опису) 790
  • КТ одного сегмента (2-3 зуби, без опису) 490
  • КТ скронево-нижньощелепного суглобу (відкрите або закрите положення) - (без опису) 590
  • КТ скронево-нижньощелепного суглобу (відкрите та закрите положення) - (без опису) 890
  • КТ скронево-нижньощелепних суглобів (відкрите та закрите положення) - (без опису) 1 590
  • КТ верхньої щелепи та верхньощелепних гайморових пазух носа (без опису) 990
6,8
Київ вул. Багговутівська, 1
м.Лук'янівська21 5
  • КТ обстеження головного мозку 1 500
  • КТ обстеження придаткових пазух носа 1 400
  • КТ обстеження орбіт 1 500
  • КТ обстеження щелепно-лицьової частини черепа (кістки лицьового черепа, В та Н щелепи, кістки носа) 1 500
  • КТ обстеження пірамідок скроневих кісток 1 500
  • КТ обстеження м’яких тканин шиї + лімфовузли 1 500
  • КТ обстеження кісток черепа (мозковий череп, склепіння основи черепа) 1 500
6,1
Київ вул. Глибочицька, 17г
м.Лук'янівська8 11 м.Контрактова площа26 11
Медичний заклад "Новий зір" було відкрито в 2004 році. Міністерством охорони здоров'я України центру присвоєна вища категорія. Технічна база постійно поповнюється і оновлюється. Всі витратні матеріали мають європейську та українську сертифікацію. У центрі працюють дев'ять кмн, лікарі вищої та першої кваліфікаційних категорій.
  • Оптична когерентна томографія (ОСТ) 1 400
  • Ангіо оптична когерентна томографія (ОСТ) 1 900
  • Оптична когерентна томографія (ОСТ) кута передньої камери 1 000
  • Фото ока (переднього відрізка або очного дна) 800
  • Комп'ютерна периметрія (оглядова / порогова) 950
Київ пер. Обсерваторний, 3 А (лабораторний корпус інституту урології) , Афанасівський яр
м.Золоті ворота17 8 м.Університет17 8
Клініка медичної діагностики "Life Scan" — діагностичний центр, що надає пацієнтам широкий перелік послуг в області інструментальної діагностики (комп'ютерна томографія). Обстеження виконується передовим томографічним обладнанням преміум класу. 128 зрізовий томограф дозволяє здійснювати швидке і точне сканування організму з мінімальними перешкодами, при...
Київ вул. Михайла Коцюбинського, 8а
м.Університет14 10 м.Золоті ворота15 6 м.Театральна16 14
Медична клініка "Інститут проблем терапії" - багатопрофільний медичний центр, який спеціалізується на діагностуванні і лікуванні широкого спектру хвороб. Клініка була заснована в 2007 році. В медичному закладі працюють такі фахівці: гінекологи, урологи, кардіологи, невропатологи, дієтологи, гастроентерологи, ендокринологи, терапевти, дерматовенерологи,...
Диагностические центры "Диагност КТ"
4,4
Київ пров. Нестерівський, 13/19
м.Лук'янівська24 11 м.Золоті ворота22 7
Медичний центр "Діагност КТ" спеціалізується на проведенні комп'ютерної томографії. Він зручно розташований в будівлі поліклініки при обласній лікарні №2 м. Києва. Сканування виконується з використанням 16-шарового спірального т
Працює з
Пн: 09:00-17:00 Вт: 09:00-17:00 Ср: 09:00-17:00 Чт: 09:00-17:00