Сторінка 2. Діагностичні центри Києва в Печерському районі (субота)

Сб Нед
Кунгіна Іванна Володимирівна
Усе чудово
Бурдоносова Марина Анатоліївна
Все супер
Ірина
Богдан Васильович Мельник - компетентний лікар, здатний виявити причини хвороби, побудувати грамотну схему лікування, враховуючи вік та індивідуальні особливості пацієнта. Дуже вдячна долі за можливість спілкування з Богданом Висильовичем, який в буквальному розуміння поставив мене на ноги. Дякуючи йому, можу ходити, стрибати , бігати. Дякую за подарене мені ЩАСТЯ ДИХАТИ!
Владислав
Замечательный врач!!!!
Профессионал в своём деле. Если вы попали к нему, считайте, что 80% вашей проблемы уже решены. За подобного уровня мед.услугами нужно ехать заграницу. У Соколова всегда очередь на прием. Дай Бог ему здоровья!!!
Віталій Валерійович-лікар, якого я буду згадувати в своїх молитвах мабуть до кінця життя! Блискучий хірург і професіонал своєї справи, дуже відданий своїй роботі. На всі спірні і складні питання з приводу раку легені у мого батька я отримала чітку відповідь. Операція пройшла успішно, наскільки це, в принципі, було можливо, з татом все гаразд, і надіюся, буде і надалі. Лікарю великий уклін за те, що прекрасно виконав свою роботу, завжди був поруч! Прекрасна Людина, яких зараз мало. Щиро бажаю міцного здоров'я лікарю і його сім'ї, процвітання в кар'єрі, найкращих умов праці і добра!
Київ вул. Предславинська, 29
м.Палац Україна7 2 м.Олімпійська14 5 м.Печерська19 8
Oxford Medical (Оксфорд медікал) Київ на вул. Предславинська - медичний заклад для дорослих і дітей. Медичний центр входить в мережу однойменних клінік, представлених в Україні. У штаті установи переважно лікарі вищої та першої кваліфікаційних категорій.
  • Ректороманоскопія 500
  • Кольпоскопія розширена 650
  • Гістероскопія діагностична (без вартості анестезії) 8 000
  • Гістероскопія лікувальна (без вартості анестезії) 9 000
  • Ендоскопія ЛОР органів (ніс,вухо,глотка без гортані) 500
Київ пров. Лабораторний, 20
м.Печерська15 10 м.Палац Україна17 4
Медичний центр BSMedical – це сучасний центр лікування та реабілітації, розташований у серці Києва на Печерську. Ми спеціалізуємося на психологічній допомозі, апаратній реабілітації, мануальній терапії та масажі. Наша команда лікарів і психологів допомагає подолати хронічні болі, стрес, тривожність та інші виклики. Пропонуємо інноваційні процедури,...
Київ вул. Велика Васильківська, 54 Б
м.Олімпійська4 1 м.Палац спорту10 5 м.Площа Українських героїв8 4
Медичний центр "ІНГО" на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Основні напрямки роботи центру – педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія та ортопедія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Установи оснащено найновішим обладнанням, завдяки чому лікарі...
  • Цифрова рентгенографія двух скронево-нижньощелепних суглобів (без друку знімку на плівці) 946
  • Цифрова рентгенографія кисті (2 проекції)(без друку знімку на плівці) 812
  • Цифрова рентгенографія кісток в/ кінцівки (2 проекції)(без друку знімку на плівці) 953
  • Цифрова рентгенографія кісток миски (1 проекція)(без друку знімку на плівці) 794
  • Цифрова рентгенографія кісток н/кінцівки (2 проекції)(без друку знімку на плівці) 1 153
Київ ул. Арсенальна, 9/11
м.Кловська16 6 м.Печерська5 3 м.Арсенальна25 10
"Lancet clinic" — багатопрофільний медичний центр, в якому можна отримати діагностичні, лабораторні, терапевтичні, гастроентерологічні, дерматологічні, хірургічні послуги тощо. У центрі є не тільки лабораторія і хірургічне відділення, але і стаціонар. Заснована клініка професором Олександром Ларіним на базі Українського науково-практичного центру...
  • УЗД вагітності (до 10 тижнів) 800
  • УЗД органів малого тазу жінок трансабдомінальним методом 800
  • УЗД фолікулометрія (за три дослідження) 1 750
  • УЗ сканування комплексне (артерії + вени) - скрининг верхніх (або нижніх) кінцівок 800
  • УЗ дуплексне сканування судин голови 1 000
Київ вул. Велика Васильківська, 92
м.Олімпійська6 2 м.Палац Україна12 5 м.Печерська32 *
Медичний центр "Герц" проводить діагностування різних патологій на самих ранніх стадіях їх розвитку. Клініка обладнана хорошими діагностичними апаратами, прийом ведуть досвідчені фахівці.
  • Трансвагінальне УЗД внутрішніх жіночих статевих органів 600
  • ЕхоГС (Ехогістероскопія) 1 500
  • ЕхоГСС (ехогістеросальпінгоскопія) 2 000
  • Узд при вагітності до 11 тижнів 650
  • Консультація “чужих” знімків денситометрії 1 000
Працює з
Вт: 09:30-17:00 Ср: 09:30-17:00 Чт: 09:30-17:00 Пт: 09:30-17:00 Сб: 09:30-14:00
Київський медичний центр "Ганімед" є багатопрофільним. Фахівці центру надають послуги в областях мамології, андрології, венерології і т.д. Центр забезпечений сучасною апаратною базою для точної діагностики. До кожного пацієнта застосовується індивідуальних підхід, гарантується повна анонімність.
Київ вул. Саперне Поле, 3
м.Палац Україна12 4 м.Либідська14 3 м.Печерська15 6
iOrtho створений для того, щоб забезпечити найбільш ефективними і простими рішеннями стоматологічних проблем у дорослих і дітей. Зокрема, наша ключова експертиза — ортодонтичне лікування із застосуванням технології Invisalign. Завдяки тому, що ми отримуємо оригінальну продукцію Invisalign безпосередньо від заводу виробника "Align Technology" — у нас є...
Київ вул. Андрія Верхогляда, 14Б
м.Звіринецька
Стоматологічна клініка "Оксфорд Медікал" – це місце, де подбають про здоров'я та красу ваших зубів. У клініці зібрано команду досвідчених висококваліфікованих лікарів, встановлено новітнє обладнання та застосовуються сучасні підходи до лікування. Забезпечення якісних стоматологічних послуг та комфорт кожного пацієнта – головні пріоритети у роботі всіх...
  • Прицільна рентгенографія (візіограф) 150
  • Панорамна рентгенографія 420
  • Запис рентген знімка на диск 200
  • Панорамна рентгенографія дитяча 350
  • Опис панорамної рентгенографії 600
Київ вул. Ковпака 17
м.Либідська
"Клініка ЦСМ" — це сучасна неврологічна клініка, що спеціалізується з нейрореабілітації та відновної медицини.
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) 800
  • Електрокардіограма (ЕКГ) 350
  • Ультразвукова діагностика серця (ехокардіографія) 980
  • Ультразвукова діагностика судин голови та шиї 780
  • Ультразвукова діагностика щитоподібної залози 400
Київ вул. Андрія Верхогляда, 4
м.Звіринецька9 4
Development Clinic – сучасний центр нейрофізіології, що пропонує комплексний підхід до розвитку та реабілітації. Наші фахівці використовують новітні апаратні методики, нейропсихологічні програми та індивідуальні інтенсиви для дітей і дорослих. Турбота про ваш розвиток – наша місія.
  • Нічний ЕЕГ-відеомоніторінг 8 990
  • Нічний ЕЕГ-відеомоніторінг на дому 9 990