Сторінка 2. Діагностичні центри Києва в Печерському районі (субота)

Сб Нед
Наталія
Від щирого серця дякую лiкарю Тетяні Юріївні за професійне обстеження ( УЗI), за доброту душі і увагу, за пояснення стану кожного органу, і найважливіша якість, яку майже не зустрінеш - це людяність, добре серце і зацікавленість у здоров'ї пацієнта. Окрема вдячнiсть головному лiкарю В’ячеславу Цезаровичу - який оточив мене пiклуванням та увагою!
Наталія
Світлана
Чудова клініка.Високий рівень обслуговування та кваліфіковані лікарі. Величезна вдячність лікарю Тетяні Юріївні за професіоналізм і людяність.Це скарб, це не просто лікар, а наше спасіння. Всім рекомендую цього прекрасного лікаря .
Пару тижнів назад була вперше у гінеколога Тетяни Кривошейни. Лікар чуйна, кваліфікована, детально розповіла про стан, дуже делікатно взяла аналізи, результати яких прийшли досить швидко, надала рекомендації. Давно не могла знайти гінеколога, що імпонуватиме, тому й ходила досить рідко, тепер огляди точно будуть регулярні)
Гоменюк Христина Василівна
Якісні та хороші послуги пильність та вічливість до пацієнтів
Тихенко Володимир Олександрович
Багатопрофільна медична клініка "Ендокрин Медікал" спеціалізується на захворюваннях ендокринної системи, а також здійснює терапію широкого спектру хвороб. Тут працюють лікарі-ендокринологи вищої кваліфікації, кандидати та доктори наук. У штаті клініки терапевт, гастроентеролог, гінеколог, невропатолог, анестезіолог, лікар ультразвукової діагностики.
  • УЗД серця (ехокардіографія) 1 080
  • УЗД сечовивідних шляхів та сечовий міхур 600
  • УЗД комплексне (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка, нирки, сечовивідних шляхів та сечовий міхур) 1 140
  • УЗД поверхнево розташованих структур (одна ділянка) 360
  • УЗД слинних залоз 420
Київ вул. Кловський узвіз, 18
м.Кловська7 3 м.Арсенальна20 6
Медична клініка "МедЦентрСервіс" - це багатопрофільний центр, який надає діагностичні та лікувальні послуги широкого профілю. У клініці працюють фахівці десятьох медичних галузей: спеціалісти з ультразвукової діагностики, дерматологи, косметологи, трихологи, гінекологи, урологи, венерологи, сексопатологи, проктологи і андрологи.
  • Кольпоскопія розширена з відео візуалізацією 450
  • Ректороманоскопія 600
  • УЗД органів черевної порожнини 750
  • УЗД органів позаочеревинного простору (нирок) 500
  • УЗД органів сечостатевої системи з визначенням залишкової сечі 650
Київ ул. Арсенальна, 9/11
м.Кловська16 6 м.Печерська5 3 м.Арсенальна25 10
"Lancet clinic" — багатопрофільний медичний центр, в якому можна отримати діагностичні, лабораторні, терапевтичні, гастроентерологічні, дерматологічні, хірургічні послуги тощо. У центрі є не тільки лабораторія і хірургічне відділення, але і стаціонар. Заснована клініка професором Олександром Ларіним на базі Українського науково-практичного центру...
  • Розшифровка електрокардіограмми 450
  • Пакет Діагностична цистоскопія під місцевим знеболенням 9 560
  • Пакет Діагностична цистоскопія під загальним знеболенням 12 300
  • Пакет Гістероскопія під загальним знеболенням 1 категорії 16 500
  • Пакет "Гастроскопія під загальним знеболенням" 5 750
Київський медичний центр "Ганімед" є багатопрофільним. Фахівці центру надають послуги в областях мамології, андрології, венерології і т.д. Центр забезпечений сучасною апаратною базою для точної діагностики. До кожного пацієнта застосовується індивідуальних підхід, гарантується повна анонімність.
  • УЗД молочних залоз 700
Працює з
Пн: 09:00-15:00 Ср: 09:00-15:00 Пт: 09:00-15:00 Сб: 10:00-15:00
Київ вул. Ковпака 17
м.Либідська
"Клініка ЦСМ" — це сучасна неврологічна клініка, що спеціалізується з нейрореабілітації та відновної медицини.
  • Електроенцефалографія (ЕЕГ) 1 100
  • Електрокардіограма (ЕКГ) 350
  • Ультразвукова діагностика серця (ехокардіографія) 980
  • Ультразвукова діагностика щитоподібної залози 400
  • Ультразвукова діагностика органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка) 600
Київ вул. Саперне Поле, 3
м.Палац Україна12 4 м.Либідська14 3 м.Печерська15 6
iOrtho створений для того, щоб забезпечити найбільш ефективними і простими рішеннями стоматологічних проблем у дорослих і дітей. Зокрема, наша ключова експертиза — ортодонтичне лікування із застосуванням технології Invisalign. Завдяки тому, що ми отримуємо оригінальну продукцію Invisalign безпосередньо від заводу виробника "Align Technology" — у нас є...
Київ вул. Андрія Верхогляда, 14Б
м.Звіринецька
Стоматологічна клініка "Оксфорд Медікал" – це місце, де подбають про здоров'я та красу ваших зубів. У клініці зібрано команду досвідчених висококваліфікованих лікарів, встановлено новітнє обладнання та застосовуються сучасні підходи до лікування. Забезпечення якісних стоматологічних послуг та комфорт кожного пацієнта – головні пріоритети у роботі всіх...
  • Прицільна рентгенографія (візіограф) 150
  • Панорамна рентгенографія 420
  • Запис рентген знімка на диск 200
  • Панорамна рентгенографія дитяча 350
  • Опис панорамної рентгенографії 600
Київ вул. Андрія Верхогляда, 4
м.Звіринецька9 4
Development Clinic – сучасний центр нейрофізіології, що пропонує комплексний підхід до розвитку та реабілітації. Наші фахівці використовують новітні апаратні методики, нейропсихологічні програми та індивідуальні інтенсиви для дітей і дорослих. Турбота про ваш розвиток – наша місія.
  • Нічний ЕЕГ-відеомоніторінг 9 990
  • Нічний ЕЕГ-відеомоніторінг на дому 9 990
  • Відео-ЕЕГ за стандартами IFCN діагностика 30 хв 1 290
6,2
Київ вул. Круглоуніверситетська, 3/5
м.Театральна12 15 м.Хрещатик11 4
Поліклініка широкого профілю "Здорова сім'я" працює більше 15 років. Лікарі вищої категорії і весь персонал клініки налічує 24 фахівця, всі мають за плечима багаторічний досвід у лікуванні різних захворювань.
  • Біопсія шлунково-кишкового тракту для гістологічного дослідження 520
  • Тонкоголкова пункційно-аспіраційна біопсія 1 380
  • Тонкоголкова аспіраційна біопсія утворень молочної залози (кісти, пухлини, гематоми) під контролем УЗД 2 300
  • Біопсія шийки матки з гістологічним обстеженням 1 380
  • Пункційна трепан-біопсія(гістологічна) пухлин молочної залози під контролем УЗД 6 325
6,2
Київ вул. Шовковична, 34в
р.Печерський
Багатопрофільна лікувально - діагностична клініка сімейної медицини "Здоров'я столиці" - це приватна амбулаторія високого стандарту обслуговування, орієнтована на максимальну зручність для клієнта, що надає широкий спектр медичних послуг на власній базі з залученням професійних, досвідчених фахівців різних спеціальностей.